Oglas
· · Komentari: 0

Da li se sećate sestara OLSEN? Bile su najpoznatije dečije zvezde na planeti, a gde su sada Meri-Kejt i Ešli

Nastavile su da grade život daleko od reflektora

1694516123_profimedia-0442782242.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Da li se sećate bliznakinja Meri-Kejt i Ešli Olsen? Nekada su bile najpoznatije dečije zvezde na planeti. NJihova glumačka karijera počela je kada su imali samo devet meseci, kada su se našle u sitkomu "Puna kuća". Sa šest godina, bliznakinjama se otvorio svet filma. Godine 2007. Forbs ih je rangirao kao jedanaeste najbogatije žene u oblasti zabave, sa procenjenom neto vrednošću od 72 miliona funti.

Navodno su postale zavisne od kafe sa samo deset godina, a činilo se da je pritisak reflektora imao štetan efekat. Godine 2012. objavile su da se povlače iz glume kako bi se fokusirale na svoju modnu marku.

Sada 37-godišnje sestre bliznakinje drže se podalje od društvenih medija.

Ešli Olsen

Ešli je pronašla ljubav sa starijim muškarcima, zabavljajući se sa finansijerom Ričardom Saksom, koji je bio 28 godina stariji od nje, ali veza nije potrajala. Takođe je izlazila sa biciklistom Lensom Armstrongom 2007. godine.

Glumica koja je postala modni mogul povezana je sa umetnikom Still House Group Luisom Ajznerom, s kojim se zabavlja od 2017. U decembru 2022. par se navodno venčao. Ešli je nedavno postala majka po prvi put, dočekavši svoje i Luisovo prvo dete po imenu Oto.

Meri-Kejt Olsen

Meri-Kejt je početkom dvehiljaditih vodila borbu sa anoreksijom, a još kao tinejdžerka je otišla na rehabilitaciju, 2004. godine. Kasnije se udala za francuskog bankara, Olivijea Sarkozija, brata bivšeg francuskog predsednika Nikole Sarkozija, 17 godina starijeg od nje. Venčali su se 2014. nakon tri godine zabavljanja, u NJujorku. Ali, ona je podnela zahtev za razvod u aprilu 2020. NJihov razvod je okončan u januaru 2021.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas