Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
интересантно

Да ли сте знали да је најпознатију песму Витни Хјустон требало да пева Елвис Присли?

Популарна Доли Партон икона кантри музике, добитница Гремија, песму "И Wилл Алwаyс Лове Yоу", написала је 1974. године. Елвис Присли желео је да сними своју верзију песме, али без успеха.

1633604692_Depositphotos_11730633_S-1-.jpg
Фото: Депосит
Oglas

Класична љубавна песма И Wилл Алwаyс Лове Yоу, има историју која се протеже деценијама уназад. Доли Партон је први пут објавила песму коју је и написала 1974. године и одмах је постала хит на топ-листама.

Прочитајте још: Краљица Елизабета се поново смеје: Вратила се пословним дужностима

Песму је поново отпевала у мјузиклу из 1982. године Тхе Бест Литтле Wхорехоусе ин Теxас и поново је постала хит број један.

Деценију касније, песма је поново постала хит када је Витни Хјустон обрадила за филм Телохранитељ.

Доли Партон је 2021. у емисији Wатцх Wхат Хаппенс Ливе Wитх Андy Цохен открила да је искористила део хонорара који је зарадила од тог снимка улажући у пословни комплекс у претежно црначком насељу у Нешвилу, у Тенесију.

Мало је познато да је ту песму хтео да сними, у својој верзији и Елвис Присли, али му Доли Партон никада није дала прилику. Доли није желела да се одрекне права на поменуту песму. Елвис је седамдесетих био популаран и предлагао је да Доли Партон и он поделе издавачка права на песму И Wилл Алwаyс Лове Yоу, али је Доли и то одбила.

Прочитајте још: Краљица Летиција на најновијем појављивању показала КАКО СЕ НОСИ АНИМАЛ ПРИНТ током јесени: Две ствари треба да испоштујемо (ФОТО)

- Присила, Елвисова супруга, рекла ми је да јој је Елвис отпевао моју песму кад су се она и Елвис развели. То ме је дубоко дирнуло. Такође су свирали песму на сахрани Витни Хјустон. Тада сам помислила да ће исту песму свирати и када мене не буде - истакла је Доли Партон.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas