Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Данас је Месец у квадрату Плутона: Астролошка појава која ће највише утицати на 3 хороскопска знака - БОРИЋЕ се са конкуренцијом

Три хороскопска знака која ће се данас осећати угрожено

1709219308_Ftoo-Shutterstock-planeta.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Према хороскопу данас нас очекује доста изазова као и љубоморно понашање. Ово је веома редак дан јер је преступна година, а астролошки се представља као јединствен.

Транзити који би могао потенцијално да узнемири три хороскопска знака јесте Месец у квадрату Плутона наспрам Јупитера, због чега могу друге да гледају са завишћу, питајући се зашто нису добили оно што су заслужили.

Рак

Цео овај дан се врти око идеје да сте приметили да постајете бољи у нечему и да је то створило атмосферу такмичења између вас и неког другог.

Ова друга особа може бити колега на послу, партнер или добар пријатељ, али нешто што ради вам смета у великој мери. Будући да обично особа која је такмичарски настројена, изненадиће вас данас жеља за победом.

Вага

Иако замишљате себе као веома самоуверену и способну особу, понекад када наиђете на неког ко је сличан вама и може да вам парира у том погледу, почнете да се осећате узнемирено и да га гледате као конкуренцију.

Оно што вам остаје током транзита Месечевог квадрата Плутона наспрам Јупитера је овај мучан осећај пораза, што је нешто што обично потпуно одбацујете.

Ипак, овде се дешава нешто дубље. Ако не истражите праве разлоге зашто се осећате толико угрожено, на крају ћете постати уморни и исцрпљени.

Рибе

Последња ствар у коју желите да се упустите је да мислите да нисте тако добри као особа поред вас. С времена на време, такви дани вам искрсну.

Овај дан је један од њих. Из неког разлога, једноставно се пробудите на погрешној страни кревета, и иако та јутарња кафа има невероватан укус, чини се да се не осећате достојним онога што је пред вама.

Ово имплицира да на данашњи дан, током Месечевог квадрата Плутона наспрам Јупитера, нисте сасвим сигурни у себе. Имате нешто да постигнете на овај дан што захтева најбоље од вас. Нисте сигурни да можете испунити очекивања. 

(Сенса)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas