Oglas
· · Komentari: 0

Danas je Mesec u kvadratu Plutona: Astrološka pojava koja će najviše uticati na 3 horoskopska znaka - BORIĆE se sa konkurencijom

Tri horoskopska znaka koja će se danas osećati ugroženo

1709219308_Ftoo-Shutterstock-planeta.jpg
Foto: Shutterstok
Oglas

Prema horoskopu danas nas očekuje dosta izazova kao i ljubomorno ponašanje. Ovo je veoma redak dan jer je prestupna godina, a astrološki se predstavlja kao jedinstven.

Tranziti koji bi mogao potencijalno da uznemiri tri horoskopska znaka jeste Mesec u kvadratu Plutona naspram Jupitera, zbog čega mogu druge da gledaju sa zavišću, pitajući se zašto nisu dobili ono što su zaslužili.

Rak

Ceo ovaj dan se vrti oko ideje da ste primetili da postajete bolji u nečemu i da je to stvorilo atmosferu takmičenja između vas i nekog drugog.

Ova druga osoba može biti kolega na poslu, partner ili dobar prijatelj, ali nešto što radi vam smeta u velikoj meri. Budući da obično osoba koja je takmičarski nastrojena, iznenadiće vas danas želja za pobedom.

Vaga

Iako zamišljate sebe kao veoma samouverenu i sposobnu osobu, ponekad kada naiđete na nekog ko je sličan vama i može da vam parira u tom pogledu, počnete da se osećate uznemireno i da ga gledate kao konkurenciju.

Ono što vam ostaje tokom tranzita Mesečevog kvadrata Plutona naspram Jupitera je ovaj mučan osećaj poraza, što je nešto što obično potpuno odbacujete.

Ipak, ovde se dešava nešto dublje. Ako ne istražite prave razloge zašto se osećate toliko ugroženo, na kraju ćete postati umorni i iscrpljeni.

Ribe

Poslednja stvar u koju želite da se upustite je da mislite da niste tako dobri kao osoba pored vas. S vremena na vreme, takvi dani vam iskrsnu.

Ovaj dan je jedan od njih. Iz nekog razloga, jednostavno se probudite na pogrešnoj strani kreveta, i iako ta jutarnja kafa ima neverovatan ukus, čini se da se ne osećate dostojnim onoga što je pred vama.

Ovo implicira da na današnji dan, tokom Mesečevog kvadrata Plutona naspram Jupitera, niste sasvim sigurni u sebe. Imate nešto da postignete na ovaj dan što zahteva najbolje od vas. Niste sigurni da možete ispuniti očekivanja. 

(Sensa)

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas