Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ШОК

Ђани ухваћен у страсном пољупцу са љубавницом, а сада се огласила његова супруга Слађа (ФОТО)

Певач Радиша Трајковић Ђани наводно је ухваћен са новом старом љубавницом, а поводом тога за медије се огласила Слађана Трајковић, певачева супруга

1628245562_djani-1.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен/ТВ Пинк
Oglas

Након што су се у јавности појавиле фотке на којима Ђани љуби љубавницу, извесну Сању, медији су контактирали певачеву супругу, Слађану Трајковић, која је била затечена информацијама.

Прочитајте још: Славна светска глумица прошетала улицама Београда, а онда је уследио и необичан селфи (ФОТО)

- Нисам видела те нове слике, знам само за оне из 2016. године , то је све старо. Не знам откуд вам ова прича. Погледаћу нове слике и упоредићу, ако се испостави да се дешава нешто у шта нисам упућена направићу хаос. Јавићу вам се после, нисам сад у могућности да причам. Зваћу вас - изјавила је у једном даху Слађа.

Певач организовао интимну прославу за њега и љубавницу

Подсетимо, Ђани је, наводно, на једној викендици са базеном организовао интимну прославу само за себе и љубавницу Сању. Прво су започели прославу крај базена, уз скупу флашу пића, а потом је журка прешла на интимније место, где врели пољупци нису изостајали, пишу медији.

Фото: Инстаграм принтсцреен

Ђанијева љубавница, извесна Сања, важи за једну од атрактивнијих девојака, за којом многи уздишу, али изгледа да је популарни певач успео да је освоји.Већ се раније писало њиховој љубавној афери, а Сања врло вешто чува њихове заједничке слике још из 2016. године, преносе медији.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas