Oglas
· · Komentari: 0
ŠOK

Đani uhvaćen u strasnom poljupcu sa ljubavnicom, a sada se oglasila njegova supruga Slađa (FOTO)

Pevač Radiša Trajković Đani navodno je uhvaćen sa novom starom ljubavnicom, a povodom toga za medije se oglasila Slađana Trajković, pevačeva supruga

1628245562_djani-1.jpg
Foto: Youtube printscreen/TV Pink
Oglas

Nakon što su se u javnosti pojavile fotke na kojima Đani ljubi ljubavnicu, izvesnu Sanju, mediji su kontaktirali pevačevu suprugu, Slađanu Trajković, koja je bila zatečena informacijama.

Pročitajte još: Slavna svetska glumica prošetala ulicama Beograda, a onda je usledio i neobičan selfi (FOTO)

- Nisam videla te nove slike, znam samo za one iz 2016. godine , to je sve staro. Ne znam otkud vam ova priča. Pogledaću nove slike i uporediću, ako se ispostavi da se dešava nešto u šta nisam upućena napraviću haos. Javiću vam se posle, nisam sad u mogućnosti da pričam. Zvaću vas - izjavila je u jednom dahu Slađa.

Pevač organizovao intimnu proslavu za njega i ljubavnicu

Podsetimo, Đani je, navodno, na jednoj vikendici sa bazenom organizovao intimnu proslavu samo za sebe i ljubavnicu Sanju. Prvo su započeli proslavu kraj bazena, uz skupu flašu pića, a potom je žurka prešla na intimnije mesto, gde vreli poljupci nisu izostajali, pišu mediji.

Foto: Instagram printscreen

Đanijeva ljubavnica, izvesna Sanja, važi za jednu od atraktivnijih devojaka, za kojom mnogi uzdišu, ali izgleda da je popularni pevač uspeo da je osvoji.Već se ranije pisalo njihovoj ljubavnoj aferi, a Sanja vrlo vešto čuva njihove zajedničke slike još iz 2016. godine, prenose mediji.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas