· · Коментари: 0
топ форма

ДАНИЦА МАКСИМОВИЋ распламсала машту фанова сликама из ђакузија! (ФОТО/ВИДЕО)

Глумица Даница Максимовић, у 68. години ужива у животу и не обазире се на коментаре.

1623502024_Capture.PNG
Фото: Принтскрин/ Инстаграм/ данимакси

Прослављена глумица, Даница Максимовић, одлучила је да се почасти одласком у луксузан хотел, а фотографије које показују како ужива у ђакузију, поделила је јуче на свом Инстаграм профилу.

Врелим фотографијама, у елегантном једноделном моделу купаћег костима, запалила је друштвене мреже.

Лидија Вукићевић је поручила колегиници: "Тако је мила, и треба само тако лепото!"

Испод фотографије, Даница Максимовић је додала: Коначно сам схватила да је једини разлог за живот, тај, да у њему уживамо.

Прочитајте још: Ево како изгледа РОЂЕНИ БРАТ Вујадина Савића, а годинам је у срећном браку са ОВОМ ПЛАВУШОМ! (ФОТО)

У својој 68. година, она изгледа сјајно, а са тим се слажу и њени фанови, па су неки од многобројних коментара били: "лепше и згодније изгледа од неке двадесетогодишњакиње", "најлепша на свету", "свака част за изглед", "кад порастем, желим да будем Дана"...

Извајаном фигуром у купаћем костиму, одушевиле су се и бројне јавне личности и колегинице Данице Максимовић.

Лидија Вукићевић је подржала уживање са коментаром: "Тако је мила, и треба само тако лепото!".

За њом су се јавиле и Милица Милша, Снежана Дакић, Уна Сенић, Калиопи... Све су јој похвалиле изглед и нагласиле да је она једна од најлепших жена са наше јавне сцене.

На једној од слика, Даница је случајно показала и задњицу. Али то је није спречило да настави са уживањем. И на тој фотографији се види затегнута кожа, коју је успела да одржи и у седмој деценији.

 Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.