Oglas
· · Komentari: 0
top forma

DANICA MAKSIMOVIĆ rasplamsala maštu fanova slikama iz đakuzija! (FOTO/VIDEO)

Glumica Danica Maksimović, u 68. godini uživa u životu i ne obazire se na komentare.

1623502024_Capture.PNG
Foto: Printskrin/ Instagram/ danimaksi
Oglas

Proslavljena glumica, Danica Maksimović, odlučila je da se počasti odlaskom u luksuzan hotel, a fotografije koje pokazuju kako uživa u đakuziju, podelila je juče na svom Instagram profilu.

Vrelim fotografijama, u elegantnom jednodelnom modelu kupaćeg kostima, zapalila je društvene mreže.

Lidija Vukićević je poručila koleginici: "Tako je mila, i treba samo tako lepoto!"

Ispod fotografije, Danica Maksimović je dodala: Konačno sam shvatila da je jedini razlog za život, taj, da u njemu uživamo.

Pročitajte još: Evo kako izgleda ROĐENI BRAT Vujadina Savića, a godinam je u srećnom braku sa OVOM PLAVUŠOM! (FOTO)

U svojoj 68. godina, ona izgleda sjajno, a sa tim se slažu i njeni fanovi, pa su neki od mnogobrojnih komentara bili: "lepše i zgodnije izgleda od neke dvadesetogodišnjakinje", "najlepša na svetu", "svaka čast za izgled", "kad porastem, želim da budem Dana"...

Izvajanom figurom u kupaćem kostimu, oduševile su se i brojne javne ličnosti i koleginice Danice Maksimović.

Lidija Vukićević je podržala uživanje sa komentarom: "Tako je mila, i treba samo tako lepoto!".

Za njom su se javile i Milica Milša, Snežana Dakić, Una Senić, Kaliopi... Sve su joj pohvalile izgled i naglasile da je ona jedna od najlepših žena sa naše javne scene.

Na jednoj od slika, Danica je slučajno pokazala i zadnjicu. Ali to je nije sprečilo da nastavi sa uživanjem. I na toj fotografiji se vidi zategnuta koža, koju je uspela da održi i u sedmoj deceniji.

 Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas