· · Коментари: 0

Данина Јефтић се развела од старијег продуцента: Отишли су у Аустралију, а онда је све кренуло низбрдо (ФОТО)

Позната глумица је увек чувала приватан живот далеко од очију јавности.

1642953872_pjimage--17-.jpg
Фото: Принтскрин/Инстаграм/danina12

Глумицу заносног изгледа, Данину Јефтић, публика је упознала у филму и серији "Монтевидео Бог те видео", кроз лик Росе. Након тога, она се повукла из јавног живота, а на велика врата се вратила кроз једну од тренутних хитова када су серије у питању - „Игра судбине“, у којој тумачи лик интригантне новинарке Клаудије.

Прву ТВ улогу је имала у серији „Паре или живот“ 2008. године, али улога Росе у „Монтевидеу“ донела јој је велику популарност. Након тога је глумила у серији „Будва на п(ј)ену од мора“, након чега је направила паузу и са супругом продуцентом Александром Кукањцем преселила се у Аустралију.

Они су 2013. склопили брак у Цркви Светог Марка након чега су добили сина Максима и девет месеци касније преселили су се у Аустралију, где су наставили заједнички живот.

Прочитајте још: Јелена Карлеуша се синоћним наступом у Дубаију УПИСАЛА У ИСТОРИЈУ: Направила је спектакл (ФОТО)

Две године касније обавили су грађанско венчање у Сиднеју, али после само неколико месеци, Данина је без медијске пажње спаковала кофере и са сином Максимом се вратила у Београд. Само дванаест месеци након грађанског венчања Данина и Александар су се развели.

Иако гласине никада нису потврђене, спекулисало се да њих двоје нису у добрим односима након развода, као и да Данина брани бившем супругу да виђа сина.

Такође, кроз јавност се шушкало и да је она организовала сину тајно крштење, за које Александар није био обавештен.

Они наводе нису потврдили нити негирали, те су јасно ставили медијима до знања да не желе приватне животе да излажу ван своја четири зида.

- Не желим да коментаришем било шта што се тиче мог приватног живот. Пре свега због тога што ће мој син једног дана кад порасте моћи да чита све то што је излазило по новинама. Проблеме које имамо моја бивша супруга и ја, решавамо искључиво нас двоје и не желим од тога да правим било какве приче за јавност. Разумем ваш посао, али надам се да ви разумете мене, изјавио је продуцент својевремено.
Са друге стране, глумица је била кратка и јасна:

- Не одговарам на питања о приватном животу, рекла је тада.

Данина је такође једном приликом дала изјаву те објаснила зашто је дужи период нисмо гледали крај малих екрана или на биоскопским платнима:

- Није ме било на телевизији, али нудили су ми улоге. Међутим, ниједна ме није довољно заистересовала. Као да нису биле писане за мене, нису ми биле занимљиве, јаке – рекла је она једном приликом.

Да су се ствари променила, доказ је и то што њу сада, упоредо са сапуницом„Игра судбине“, можемо гледати и кроз ситком "Дођи јуче", где тумачи лик кућне помоћнице.

Иначе, пре него што је упознао Данину и са њом ступио у однос, Александар Кукањац био је у наизглед озбиљној вези са певачицом Александром Радовић.

(Блиц)

 
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.