Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ШОК

Дара Бубамара отворила душу: "Мој отац и Марина су предосетили смрт, стално су радили једну ствар"

Певачица Дара Бубамара дрхтавим глсом и са кнедлом у грлу причала је о покојној Марини Туцаковић, након комеморације која је одржана у њену част.

1637834182_dara.jpg
Фото: Атаимагес
Oglas

Дара је истакла да је Марина, баш као и њен отац, који је преминуо пре месец и по дана, предосетила своју смрт. Певачица је испричала да ју је отац два дана пред смрт стално звао на телефон и ћутао.

Прочитајте још: "Не осећам се добро, али ће она ће увек бити ту": Прва исповест Футе након смрти Марине Туцаковић

- Дивна жена, најбоља жена, најбољи уметник у Србији, на еx простору, дивна жена стварно. Чуле смо се буквално пред њену смрт, пошто је њен син Лаћа једно време борабио у Новом Саду, ту смо сваки дан били на ручку, на кафи, па смо се чули са Марином. Била сам упућена у целу ситуацију до краја, јако ми је жао, страшно - рекла је Дара и додала:

- Мени је јако тешка година, пре свега што сам изгубила доста људи из породице, преминуо ми је отац пре месец и по дана. Све ово што се дешава је страшно, што умире доста колега, Мерима, Маринко Роквић, глумци… Ово је страшно стварно, сваки дан сам у шоку кад видим вести. Плашим се, раније нисам гледала вести, сад свако јутро кад се пробудим укључим тв баш из тих разлога, да чујем колико је оболело људи, ко је преминуо, стварно страшно… Ја сам позитивна увек и надам се да ће ово брзо проћи.

"Највеће хитове ми је написала Марина"

- Стварно, највеће хитове ми је Марина урадила, надам се да ће Лаћа да настави њеним стопама јер је изузетно талентован и већ смо сарадивали, како не могу да се помирим са тим да ми отац није жив тако не могу да се поморим да Марина више није жива. Мислим са се неће родити неко ко ће надмашити Марину, уздам се у Лаћу да ће ићи њеним стопама, заиста има доста њеног талента - испричала је певачица и додала:

- Марина је увек била позитивна, често су ми се јављли она и Лаћа, ишли су на пар дана у Сремске Карловце да уживају, да шетају. Стално је била насмејана. Милим да је просетила смрт, из неке поруке коју ми је Лаћа показао... То стварно не могу да кажем, није за јавност. Мислим да сви предосете, као што је и мој отац предосетио смрт. И мене и мог брата, по целу ноћ... Два дана пред смрт само нас је звао и ћутао, ништа није причао. Знала сам да ће преминути.

Прочитајте још: "БИЛО ЈЕ СТРАШНО": Легендарни глумац Небојша Глоговац о рођењу другог сина (ФОТО)

 

- Мој син је тешко поднео смрт мог оца, поготову што је он пре тога изгубио баку и деку, родитеље мог бившег мужа Милана, од тога није прошло ни месец дана. Прво је дека, па после три месеца бака, сад дека, тешко му је. Тешка је година за све, не могу више ни ове маске, ова деца какво имају детињство, седе са маскама у школи, ужас. Мало је необично, увек сам позитивна, али није тренутак сада да причам о неким другим стварима - закључила је Бубамара.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas