Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ШОК

Дечко наше познате глумице након несреће остао непокретан?

Пример глумице Иване Дудић је потврдио да живот може да буде непредвидљив, којој се један романтични излет на планини замало завршио наводно трагично.

1633254176_dudic.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /ТВ Пинк
Oglas

Како сазнаје један београдски медиј, Ивани се живот наводно драстично променио пошто је доживела незгоду на Ртњу након које је њен момак Милош Пандрц остао непокретан.

Прочитајте још: Ево због чега је Милош Биковић молио за помоћ фанове! (ФОТО)

Наиме, како саговорник открива, пре скоро два месеца пар је одлучио да оде на одмор, који се наводно претворио у пакао, када је Милош пао у подножје планине након што се квад којим је Ивана управљала преврнуо. Успаничена глумица је наводно сатима дозивала помоћ, у спасавање су били укључени и ватрогасци, а њен дечко је услед повреда завршио у инвалидским колицима.

- Милош и Ивана су већ дуго заједно - открио је извор тог медија, и додао:

Доживео несрећу током вожње квадом

- Летос су желели да побегну од градске буке, отишли су на Ртањ, и тамо провели неко време. Један дан одлучили су да се провозају квадом по планини. Током вожње Ивана је изгубила контролу и преврнули су се. Милош је пао у подножје планине, где је остао да лежи непомичан - испричао је како је дошло до незгоде саговорник, и додао:

- Након неколико сати, уз помоћ ватрогасаца извукли су га и превезли у болницу. Она је задобила мању повреду рамена, а он је и даље непокретан. Ишао је на рехабилитацију, дијагностикована му је параплегија, односно одузетост обе ноге, као и озбиљна повреда кичме. Тренутно му се стање поправља, пола десне ноге осећа, али лева нога му је још увек у потпуности одузета, због чега је у инвалидским колицима и носи појас на кичми - објашњавао је извор, који истиче да се глумица не одваја од дечка током његовог опоравка.

- Ивани је то јако тешко пало, осећала је кривицу, али нада се да ће Милош убрзо стати на ноге. Сваки дан му долази у посету, седи сатима с њим, доноси му храну. Увек је насмејана и позитивна, и стварно му је велика подршка у овим данима - рекао је извор, и открио:

- Милош има заказану операцију, један од најбољих специјалиста ортопедске хирургије др Славиша Загорац ће му оперисати кичму. Надају се да ће након рехабилитације ускоро стати на ноге и вратити се нормалном животу - рекао је извор за крај.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas