· · Komentari: 0
ŠOK

Dečko naše poznate glumice nakon nesreće ostao nepokretan?

Primer glumice Ivane Dudić je potvrdio da život može da bude nepredvidljiv, kojoj se jedan romantični izlet na planini zamalo završio navodno tragično.

1633254176_dudic.jpg
Foto: YouTube printscreen /TV Pink

Kako saznaje jedan beogradski medij, Ivani se život navodno drastično promenio pošto je doživela nezgodu na Rtnju nakon koje je njen momak Miloš Pandrc ostao nepokretan.

Pročitajte još: Evo zbog čega je Miloš Biković molio za pomoć fanove! (FOTO)

Naime, kako sagovornik otkriva, pre skoro dva meseca par je odlučio da ode na odmor, koji se navodno pretvorio u pakao, kada je Miloš pao u podnožje planine nakon što se kvad kojim je Ivana upravljala prevrnuo. Uspaničena glumica je navodno satima dozivala pomoć, u spasavanje su bili uključeni i vatrogasci, a njen dečko je usled povreda završio u invalidskim kolicima.

- Miloš i Ivana su već dugo zajedno - otkrio je izvor tog medija, i dodao:

Doživeo nesreću tokom vožnje kvadom

- Letos su želeli da pobegnu od gradske buke, otišli su na Rtanj, i tamo proveli neko vreme. Jedan dan odlučili su da se provozaju kvadom po planini. Tokom vožnje Ivana je izgubila kontrolu i prevrnuli su se. Miloš je pao u podnožje planine, gde je ostao da leži nepomičan - ispričao je kako je došlo do nezgode sagovornik, i dodao:

- Nakon nekoliko sati, uz pomoć vatrogasaca izvukli su ga i prevezli u bolnicu. Ona je zadobila manju povredu ramena, a on je i dalje nepokretan. Išao je na rehabilitaciju, dijagnostikovana mu je paraplegija, odnosno oduzetost obe noge, kao i ozbiljna povreda kičme. Trenutno mu se stanje popravlja, pola desne noge oseća, ali leva noga mu je još uvek u potpunosti oduzeta, zbog čega je u invalidskim kolicima i nosi pojas na kičmi - objašnjavao je izvor, koji ističe da se glumica ne odvaja od dečka tokom njegovog oporavka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Dudic (@dudicivana)

- Ivani je to jako teško palo, osećala je krivicu, ali nada se da će Miloš ubrzo stati na noge. Svaki dan mu dolazi u posetu, sedi satima s njim, donosi mu hranu. Uvek je nasmejana i pozitivna, i stvarno mu je velika podrška u ovim danima - rekao je izvor, i otkrio:

- Miloš ima zakazanu operaciju, jedan od najboljih specijalista ortopedske hirurgije dr Slaviša Zagorac će mu operisati kičmu. Nadaju se da će nakon rehabilitacije uskoro stati na noge i vratiti se normalnom životu - rekao je izvor za kraj.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.