Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Дејвид и Викторија Бекам у страху за породицу: Непозната жена их прогања,тврди да је Харпер њена ћерка

Бекамови су се овога пута нашли у озбиљном проблему

1653468954_dejvid-bekam.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Жена по имену Шерон Бел, оптужила је славни пар да су јој украли јајне ћелије, као и да је Харпер Севен, њена ћерка.

Прочитајте још: Душица Јаковљевић звала мужа од Вики Миљковић усред ноћи: Овако је реаговала певачица

Бекамови су против Шерон поднели тужбу, јер се осећају угрожено и уплашено за безбедност своје породице, због понашања ове жене, која је Дејвиду слала неколико писама, протекле године је чак два пута  покушала да провали у дом породице Бекам, а у новембру се појавила и код Харпер у школи, како би разговарала са њом.

На саслушању пред судом у Вестминстеру, Шерон се изјавила да није крива, као и да ће се појавити на суђењу које је заказано за јул.

- Она живи у заблуди да је у вези са Дејвидом Бекамом, да јој је он украо јајне ћелије, као и да је Харпер њено законито дете, због тога верујемо да се појавила у школи девојчице у 18. новембра 2021. године - рекла је тужитељка Аризуна Асанте и додала:

Бекамови уплашени за безбедност

- Дејвид се осећа веома уплашено за безбедност своје породице и сматра да је понашање од Шерон застрашујуће. Тврди да не познаје оптужену, као и да она није мајка његове деце.

Иако Бел није способна за суђење, њен адвокат Лизи Вилсон поднела је захтев да Бекамови буду сведоци на суђењу чим се врате у Велику Британију са одмора.

Прочитајте још: Отац Меган Маркл доживео тешки мождани удар: Огласила се сестра војвоткиње

-  То је бизарна тврдња, да су јајне ћелије украдене и да је дете њено. Свако ко није стручњак за биологију, може да схвати да је реч о очигледној заблуди - рекао је судија Мајкл Сноу.

БОНУС ВИДЕО:


 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas