Oglas
· · Komentari: 0

Dejvid i Viktorija Bekam u strahu za porodicu: Nepoznata žena ih proganja,tvrdi da je Harper njena ćerka

Bekamovi su se ovoga puta našli u ozbiljnom problemu

1653468954_dejvid-bekam.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Žena po imenu Šeron Bel, optužila je slavni par da su joj ukrali jajne ćelije, kao i da je Harper Seven, njena ćerka.

Pročitajte još: Dušica Jakovljević zvala muža od Viki Miljković usred noći: Ovako je reagovala pevačica

Bekamovi su protiv Šeron podneli tužbu, jer se osećaju ugroženo i uplašeno za bezbednost svoje porodice, zbog ponašanja ove žene, koja je Dejvidu slala nekoliko pisama, protekle godine je čak dva puta  pokušala da provali u dom porodice Bekam, a u novembru se pojavila i kod Harper u školi, kako bi razgovarala sa njom.

Na saslušanju pred sudom u Vestminsteru, Šeron se izjavila da nije kriva, kao i da će se pojaviti na suđenju koje je zakazano za jul.

- Ona živi u zabludi da je u vezi sa Dejvidom Bekamom, da joj je on ukrao jajne ćelije, kao i da je Harper njeno zakonito dete, zbog toga verujemo da se pojavila u školi devojčice u 18. novembra 2021. godine - rekla je tužiteljka Arizuna Asante i dodala:

Bekamovi uplašeni za bezbednost

- Dejvid se oseća veoma uplašeno za bezbednost svoje porodice i smatra da je ponašanje od Šeron zastrašujuće. Tvrdi da ne poznaje optuženu, kao i da ona nije majka njegove dece.

Iako Bel nije sposobna za suđenje, njen advokat Lizi Vilson podnela je zahtev da Bekamovi budu svedoci na suđenju čim se vrate u Veliku Britaniju sa odmora.

Pročitajte još: Otac Megan Markl doživeo teški moždani udar: Oglasila se sestra vojvotkinje

-  To je bizarna tvrdnja, da su jajne ćelije ukradene i da je dete njeno. Svako ko nije stručnjak za biologiju, može da shvati da je reč o očiglednoj zabludi - rekao je sudija Majkl Snou.

BONUS VIDEO:


 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas