Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Дешавало се да плачем све до уласка у студио": Сања Маринковић о тешком периоду након разова

Водитељка Сања Маринковић развела се пре две године од Александра Ухрина са којим има сина Страхињу

1704369692_sanja_marinkovic_06122022_0005.JPG
Фото: АТА имагес
Oglas

Пар је ставио тачку на брак након 10 година љубави, а једном приликом Сања је открила да јој јој је од адвоката на Бадње вече стигла порука да је званично разведена.

- Порука од адвоката ми је стигла на Бадње вече, док сам била са другарицама и нашом децом у Дубаију. Писало је "Честитам, сада сте званично разведени". Одавно смо одлучили да се растанемо, кад нам је постало јасно да је љубав почела да бледи, да су нестале жеље за пажњом и пољупцима - рекла је Сања и додала да су се развели, али остали у добрим односима јер се међусобно поштују, као и јер обоје имају љубав и одговорност према свом наследнику.

- Растали смо се као брачни партнери, али не као пријатељи и Страхињини родитељи - рекла је Сања.

- Психотерапија је најбољи лек за сваки емоционални бол, сваку недоумицу, несигурност и раздор у срцу и души. Мени је посао увек био терапија у тешким животним тренуцима, али се дешавало и да плачем све до уласка у студио - објаснила је Сања.

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУданица

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas