Oglas
· · Komentari: 0

"Dešavalo se da plačem sve do ulaska u studio": Sanja Marinković o teškom periodu nakon razova

Voditeljka Sanja Marinković razvela se pre dve godine od Aleksandra Uhrina sa kojim ima sina Strahinju

1704369692_sanja_marinkovic_06122022_0005.JPG
Foto: ATA images
Oglas

Par je stavio tačku na brak nakon 10 godina ljubavi, a jednom prilikom Sanja je otkrila da joj joj je od advokata na Badnje veče stigla poruka da je zvanično razvedena.

- Poruka od advokata mi je stigla na Badnje veče, dok sam bila sa drugaricama i našom decom u Dubaiju. Pisalo je "Čestitam, sada ste zvanično razvedeni". Odavno smo odlučili da se rastanemo, kad nam je postalo jasno da je ljubav počela da bledi, da su nestale želje za pažnjom i poljupcima - rekla je Sanja i dodala da su se razveli, ali ostali u dobrim odnosima jer se međusobno poštuju, kao i jer oboje imaju ljubav i odgovornost prema svom nasledniku.

- Rastali smo se kao bračni partneri, ali ne kao prijatelji i Strahinjini roditelji - rekla je Sanja.

- Psihoterapija je najbolji lek za svaki emocionalni bol, svaku nedoumicu, nesigurnost i razdor u srcu i duši. Meni je posao uvek bio terapija u teškim životnim trenucima, ali se dešavalo i da plačem sve do ulaska u studio - objasnila je Sanja.

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKUdanica

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas