Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
УМЕТНИК

Девојци је ошишао шишке у возу и волео је да ради са Ксенијом Пајчин - Александар Драмићанин у интервјуу за Магазин Новости о занимљивим детаљима из своје каријере

Познати фризер свој посао види као уметност.

1633598893_pjimage--2-.jpg
ФОТО: Приватна архива
Oglas

Име Александар Драмићанин све чешће чујемо у јавности, са добрим разлогом.

Млади модни фризер се пробио кроз београдску џунглу, а у интервјуу за Магазин Новости откива како је успео да направи успешну причу захваљујући раду и огромној енергији коју свакодневно улаже у свом студију.

За оне који га не знају као Александра Драмићанина, постао је познат по невероватној трансформацији, када је своју баку Милоратку средио у стилу холивудских дива.

Бака је одмах постала сензација на Интернету, као и инспирација свим женама, а тандем бака и унук су украли срца многих.

Његовим рукама су се препустиле многе познате личности, а он је поверење оправдао и свој таленат искористио на најбољи начин. У интервјуу за Магазин Новости, Александар нам је својим одговорима потврдио да је реч о особи несвакидашњег сензибилитета и осећаја за посао којим се бави.

1. Зашто баш фризер и ко је био ваша прва "жртва"?

Првенствено не бих назвао себе фризером, већ уметником, због тога што ова професија даје довољно велику слободу да визуелно креирате уметност на коси. С тим у вези, ја нисам имао жртве, већ људе који су ми од малих ногу веровали. У то време то је била која комшиница Ана Пешић која ми давала прилику да јој годинама правим различите фризуре за школу, а то је било у периоду када сам био трећи разред.

Коса није нешто што ме највише инспирише за рад, већ харизма и енергија коју неко поседује како би изнео фризуру

2. Да ли је ваша бака ултимативна икона стила, када је у питању коса и како је пристала на "експериент"? 

Лепота моје баке је у њеној личности, а ја само умем то да истакнем и дочарам на најбољи могући начин. На мојим фотографијама се види да једна жена из народа може да изнесе нешто што ја креирам са пуно стила, а ја се осећам најпоноснијим што је баш то моја бака која ми је целог живота беспрекорно веровала и управо та љубав између нас двоје није ни доводила у питање да ли ће она пристати на овакав експеримент.

3. Радили сте са неким од највећих познатих личности у Србији. Ко је имао најбољу косу за рад?

Сматрам да најбоља коса није нешто што ме највише инспирише за рад, већ харизма и енергија коју неко поседује како би изнео неку фризуру. Неко ко је за мене био и остао јако посебан је Ксенија Пајчин и могу рећи да сам јако поносан што сам имао прилику да са њом стварам уметност. 

4. Да ли постоји неко са ким нисте радили, а много то прижељкујете?

Неко ко је за мене инспиративан и јединствен као личност, а нисам имао прилику да радим са њом је Јелена Карлеуша. Оно што њу и моје креације повезује је енергија, па чекам одговор на позив који сам јој недавно упутио. Време је да са мојим фризурама освоји светску сцену.

5. Који је најлуђи захтев који сте икада добили у каријери, а које је најчудније место на ком сте некога фризирали?

Што се тиче најлуђих захтева, ретко ко је могао да замисли нешто што нисам могао да креирам, али бих на овом пољу издвојио Александру Слађану Милошевић која је увек имала јединствене идеје које су ми представљале изазов. Место које је за мене било најизазовније је воз када сам непознатој девојци скратио шишке пошто се жалила да су јој порасле, а није ни знала да поред ње седи неко ко увек носи маказе са собом. 

Верујемо да ћемо и у будућности имати прилике да уживамо у креацијама Александра Драмићанина и поздрављамо љубав и посвећеност са којом приступа свом послу.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas