Oglas
· · Komentari: 0
UMETNIK

Devojci je ošišao šiške u vozu i voleo je da radi sa Ksenijom Pajčin - Aleksandar Dramićanin u intervjuu za Magazin Novosti o zanimljivim detaljima iz svoje karijere

Poznati frizer svoj posao vidi kao umetnost.

1633598893_pjimage--2-.jpg
FOTO: Privatna arhiva
Oglas

Ime Aleksandar Dramićanin sve češće čujemo u javnosti, sa dobrim razlogom.

Mladi modni frizer se probio kroz beogradsku džunglu, a u intervjuu za Magazin Novosti otkiva kako je uspeo da napravi uspešnu priču zahvaljujući radu i ogromnoj energiji koju svakodnevno ulaže u svom studiju.

Za one koji ga ne znaju kao Aleksandra Dramićanina, postao je poznat po neverovatnoj transformaciji, kada je svoju baku Miloratku sredio u stilu holivudskih diva.

Baka je odmah postala senzacija na Internetu, kao i inspiracija svim ženama, a tandem baka i unuk su ukrali srca mnogih.

NJegovim rukama su se prepustile mnoge poznate ličnosti, a on je poverenje opravdao i svoj talenat iskoristio na najbolji način. U intervjuu za Magazin Novosti, Aleksandar nam je svojim odgovorima potvrdio da je reč o osobi nesvakidašnjeg senzibiliteta i osećaja za posao kojim se bavi.

1. Zašto baš frizer i ko je bio vaša prva "žrtva"?

Prvenstveno ne bih nazvao sebe frizerom, već umetnikom, zbog toga što ova profesija daje dovoljno veliku slobodu da vizuelno kreirate umetnost na kosi. S tim u vezi, ja nisam imao žrtve, već ljude koji su mi od malih nogu verovali. U to vreme to je bila koja komšinica Ana Pešić koja mi davala priliku da joj godinama pravim različite frizure za školu, a to je bilo u periodu kada sam bio treći razred.

Kosa nije nešto što me najviše inspiriše za rad, već harizma i energija koju neko poseduje kako bi izneo frizuru

2. Da li je vaša baka ultimativna ikona stila, kada je u pitanju kosa i kako je pristala na "eksperient"? 

Lepota moje bake je u njenoj ličnosti, a ja samo umem to da istaknem i dočaram na najbolji mogući način. Na mojim fotografijama se vidi da jedna žena iz naroda može da iznese nešto što ja kreiram sa puno stila, a ja se osećam najponosnijim što je baš to moja baka koja mi je celog života besprekorno verovala i upravo ta ljubav između nas dvoje nije ni dovodila u pitanje da li će ona pristati na ovakav eksperiment.

3. Radili ste sa nekim od najvećih poznatih ličnosti u Srbiji. Ko je imao najbolju kosu za rad?

Smatram da najbolja kosa nije nešto što me najviše inspiriše za rad, već harizma i energija koju neko poseduje kako bi izneo neku frizuru. Neko ko je za mene bio i ostao jako poseban je Ksenija Pajčin i mogu reći da sam jako ponosan što sam imao priliku da sa njom stvaram umetnost. 

4. Da li postoji neko sa kim niste radili, a mnogo to priželjkujete?

Neko ko je za mene inspirativan i jedinstven kao ličnost, a nisam imao priliku da radim sa njom je Jelena Karleuša. Ono što nju i moje kreacije povezuje je energija, pa čekam odgovor na poziv koji sam joj nedavno uputio. Vreme je da sa mojim frizurama osvoji svetsku scenu.

5. Koji je najluđi zahtev koji ste ikada dobili u karijeri, a koje je najčudnije mesto na kom ste nekoga frizirali?

Što se tiče najluđih zahteva, retko ko je mogao da zamisli nešto što nisam mogao da kreiram, ali bih na ovom polju izdvojio Aleksandru Slađanu Milošević koja je uvek imala jedinstvene ideje koje su mi predstavljale izazov. Mesto koje je za mene bilo najizazovnije je voz kada sam nepoznatoj devojci skratio šiške pošto se žalila da su joj porasle, a nije ni znala da pored nje sedi neko ko uvek nosi makaze sa sobom. 

Verujemo da ćemo i u budućnosti imati prilike da uživamo u kreacijama Aleksandra Dramićanina i pozdravljamo ljubav i posvećenost sa kojom pristupa svom poslu.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas