Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Док сам играла, на подијум ми је испао зуб": Милица Тодоровић испричала свој највећи блам током каријере, па отркила како је дошло до сарадње са глумцем БЕНОМ КИНГСЛИЈЕМ

Милица је на естради осамнаест година, а током своје дуге каријере опробала се и у глумачким водама

1677489712_ekskluzivno_rumenic_13022023_0065.JPG
Фото: АТА имагес
Oglas

Милица је једна од најталентованијих познатих личности на нашој естради. Поред тога што је сјајна певачица, њен таленат за глуму препознао је Емир Кустурица још давне 2007. године, када је имала само 16 година. Поред богате музичке каријере, сарађивала је и са великим именима из Холивуда.

Популарна певачица, 2015. године радила је са холивудском екипом филма „Обичан човек“, где је певала песму намењену за тај филм, а у емисији „Први ред“ на К1 телевизији открива и како је дошло до сарадње са великим Беном Кингслијем.

- Ја сам у том филму изводила традиционалну песму „Јутрос ми је ружа процветала“, а  ситуација са Беном се случајно десила. Мој бивши партнер Милош, радио је кореографију за њега, он је чуо како ја певам у ходнику једног београдског хотела, где сам чекала тадашњег дечка. Бен је изашао и питао ме на енглеском, да ли сам певачица. Хтела сам у земљу да пропаднем, а он ми каже: „Чуо сам вас како певате, а зашто ви не бисте запевали са нама у филму?“ Рекла сам му да нема потребе, а он као: „А ако вас ја замолим?“ У себи се мислим, јао мене Бен Кингсли моли да ја певам са њим у сцени. У том моменту прилази ми Милош и каже; „Јел могуће, ја сам дошао да радим кореографију за човека, а теби је упала улога“ – каже Милица кроз осмех и додаје да је баш хоће филм.

Ове године, Милица Тодоровић слави 18 година постојања на музичкој сцени. Иако је сада веома успешна и остварена, популарна певачица каже да је пут био веома трновит

- Јесте трновит пут. Имамо успона и падова, као и ризика, да ли ће песма проћи и постати хит. Ова професија вуче и пуно одрицања, не спавања, одрицања од породице, ја јако патим за мојим родним градом Крушевцом. Када се осврнем, схватим да сам пуно тога урадила за ових 18 година. Обишла сам цео свет, певала, наступала, глумила, кога све нисам упознала – каже Милица која је веома омиљена међу својим колегама, а крајем 2022. године снимила је дует са Дејаном Матићем „Не дам да немам те“, који је у емисији „Први ред“ на телевизији К1 и поделио анегдоту са снимања спота.

- Био сам одушевљен идејом да у споту буде птица, али сам био и скептичан, јер сам сматрао да ћемо управо са њом имати највећи проблем. Међутим, захваљујући професионалцима птица је издресирана. У једном тренутку, мени Милица каже, док смо се држали за руке: „Миле, стави ти руку одозго, да тебе мало гребе , сву ме урниса – испричао је Дејан кроз осмех, док се Милица надовезала да има ожиљке по рукама:

- Нисмо желели да имамо заштиту због естетике, а ја сам имала неку свилену хаљину. Соко, ја мислим да је он у питању, има је тако фине канџице, где ми је направио крваве ране по рукама. У једном моменту се птици прохтело да ми се попне на главу и опет ми је зарио канџе у теме. Морамо да кажем да ми свашта нешто истрпимо зарад доброг кадра – испричала је популарна певачица.

Милица важи за веома спонтану и природну особу која без проблема пред камерама прича своје највеће бламове који су јој се догодили током каријере:

- Имала сам млечне зубе, а један ми је остао у хлебу док сам јела. Морала сам тај дан да певам, јер сам имала заказану свирку, али сам се трудила да сакријем. У једном моменту насмејала се и видело се да немам тројку. Ја сам тај зуб лепила сама, док ми зубар није направио прави зуб. Изашла сам у град и потпуно заборавила да алкохол разређује тај лепак за зуб. Док сам играла, на подијум ми је испао зуб и настао је општи хаос – испричала је Милица кроз осмех у поменутој емисији.

Бонус видео:

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas