Oglas
· · Komentari: 0

"Dok sam igrala, na podijum mi je ispao zub": Milica Todorović ispričala svoj najveći blam tokom karijere, pa otrkila kako je došlo do saradnje sa glumcem BENOM KINGSLIJEM

Milica je na estradi osamnaest godina, a tokom svoje duge karijere oprobala se i u glumačkim vodama

1677489712_ekskluzivno_rumenic_13022023_0065.JPG
Foto: ATA images
Oglas

Milica je jedna od najtalentovanijih poznatih ličnosti na našoj estradi. Pored toga što je sjajna pevačica, njen talenat za glumu prepoznao je Emir Kusturica još davne 2007. godine, kada je imala samo 16 godina. Pored bogate muzičke karijere, sarađivala je i sa velikim imenima iz Holivuda.

Popularna pevačica, 2015. godine radila je sa holivudskom ekipom filma „Običan čovek“, gde je pevala pesmu namenjenu za taj film, a u emisiji „Prvi red“ na K1 televiziji otkriva i kako je došlo do saradnje sa velikim Benom Kingslijem.

- Ja sam u tom filmu izvodila tradicionalnu pesmu „Jutros mi je ruža procvetala“, a  situacija sa Benom se slučajno desila. Moj bivši partner Miloš, radio je koreografiju za njega, on je čuo kako ja pevam u hodniku jednog beogradskog hotela, gde sam čekala tadašnjeg dečka. Ben je izašao i pitao me na engleskom, da li sam pevačica. Htela sam u zemlju da propadnem, a on mi kaže: „Čuo sam vas kako pevate, a zašto vi ne biste zapevali sa nama u filmu?“ Rekla sam mu da nema potrebe, a on kao: „A ako vas ja zamolim?“ U sebi se mislim, jao mene Ben Kingsli moli da ja pevam sa njim u sceni. U tom momentu prilazi mi Miloš i kaže; „Jel moguće, ja sam došao da radim koreografiju za čoveka, a tebi je upala uloga“ – kaže Milica kroz osmeh i dodaje da je baš hoće film.

Ove godine, Milica Todorović slavi 18 godina postojanja na muzičkoj sceni. Iako je sada veoma uspešna i ostvarena, popularna pevačica kaže da je put bio veoma trnovit

- Jeste trnovit put. Imamo uspona i padova, kao i rizika, da li će pesma proći i postati hit. Ova profesija vuče i puno odricanja, ne spavanja, odricanja od porodice, ja jako patim za mojim rodnim gradom Kruševcom. Kada se osvrnem, shvatim da sam puno toga uradila za ovih 18 godina. Obišla sam ceo svet, pevala, nastupala, glumila, koga sve nisam upoznala – kaže Milica koja je veoma omiljena među svojim kolegama, a krajem 2022. godine snimila je duet sa Dejanom Matićem „Ne dam da nemam te“, koji je u emisiji „Prvi red“ na televiziji K1 i podelio anegdotu sa snimanja spota.

- Bio sam oduševljen idejom da u spotu bude ptica, ali sam bio i skeptičan, jer sam smatrao da ćemo upravo sa njom imati najveći problem. Međutim, zahvaljujući profesionalcima ptica je izdresirana. U jednom trenutku, meni Milica kaže, dok smo se držali za ruke: „Mile, stavi ti ruku odozgo, da tebe malo grebe , svu me urnisa – ispričao je Dejan kroz osmeh, dok se Milica nadovezala da ima ožiljke po rukama:

- Nismo želeli da imamo zaštitu zbog estetike, a ja sam imala neku svilenu haljinu. Soko, ja mislim da je on u pitanju, ima je tako fine kandžice, gde mi je napravio krvave rane po rukama. U jednom momentu se ptici prohtelo da mi se popne na glavu i opet mi je zario kandže u teme. Moramo da kažem da mi svašta nešto istrpimo zarad dobrog kadra – ispričala je popularna pevačica.

Milica važi za veoma spontanu i prirodnu osobu koja bez problema pred kamerama priča svoje najveće blamove koji su joj se dogodili tokom karijere:

- Imala sam mlečne zube, a jedan mi je ostao u hlebu dok sam jela. Morala sam taj dan da pevam, jer sam imala zakazanu svirku, ali sam se trudila da sakrijem. U jednom momentu nasmejala se i videlo se da nemam trojku. Ja sam taj zub lepila sama, dok mi zubar nije napravio pravi zub. Izašla sam u grad i potpuno zaboravila da alkohol razređuje taj lepak za zub. Dok sam igrala, na podijum mi je ispao zub i nastao je opšti haos – ispričala je Milica kroz osmeh u pomenutoj emisiji.

Bonus video:

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas