Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Доживела је ТРИ МОЖДАНА УДАРА, инфаркт и делимично слепило: Светску звезду данас ретко ко препознаје (ФОТО)

Живот певачице Деми Ловато био је тежак и пун трауматичних искустава

1655106812_profimedia-0480854461.jpg
фото: Профимедиа
Oglas

Деми Ловато представила је спот за нову песму, а са њим и нови изглед. Наиме, она је скратила косу скоро до главе и тиме оставила све фанове у чуду. Осим тога, Деми је далеко од оне певачице коју познајемо из ранијих година. Иако је многи не препознају, будући да је набацила килограме и одлучила се за тотално другачији имиџ, након последње рехабилитације је изјавила да се осећа добро и да намерава тако и да остане.

Она је увек отворено говорила о својим психичким поремећајима, али и о болестима зависности и одвикавању. Није се устезала да прича о борби са депресијом, поремећајима исхране и зависностима, а није крила и да је неколико пута била на клиникама за рехабилитацију.

Прочитајте још: "Нисмо купили све за дете, имамо ствари од његове сестре": Ево како Хана Хуљић и Петар Грашо дочекују бебу

У документарном филму шокирала је све када је открила да је била силована као тинејџерка. Рекла је да се 2018. готово предозирала што је изазвало делимично слепило и оштетило јој мозак.

Ловато је доживела чак три мождана удара и инфаркт.

Прочитајте још: Вил Смит планира велики повратак? "Пише се сценарио у коме се говори о његовом лику"

Фото: Профимедиа

- Била сам део Дизнијеве групе која је јавно обећала да ће чекати до брака на секс. Мој први пут није био романтичан, био је ужасан, а онда сам још морала стално да виђам ту особу, па сам престала да једем и сналазила се на друге начине: секла сам се, повраћала, шта год. И моја булимија се толико погоршала, да сам почела да повраћам - признала је певачица.

У документарцу "Плес са ђаволом" признала је да је наставила са конзумирањем марихуане и алкохола.

- Да сам рекла себи да никад више не могу да попијем пиће или пушим марихуану, осећала бих да сам осуђена на неуспех. Толико пута у животу сам себи утувила у главу да је једно пиће исто што и пушење крека - изјавила је у документарцу, али и додала да не жели да утиче на људе који се боре са зависношћу.

Прочитајте још: Серију АНДРИЈА И АНЂЕЛКА обожавате, а ево која глумица је тумачила лик Анђелкине мајке (ФОТО)

- Не желим да мисле да би требало да пију и пуше траву. Није то за свакога. Опоравак од зависности не функционише за све на исти начин. Не треба никог силити да буде трезан ако није спреман. Не треба да одлучите да се лечите због других људи. Морате то да урадите за себе - дала је Деми своје искрено мишљење.

Фото: Профимедиа

Борила се и са поремећајима исхране, а о свом физичком изгледу и мишљењу околине, изјавила је:

- Покушавала сам да кажем свету да сам задовољна собом, што није била истина. Живела сам у лажи. Јако је тешко када живите окружени људима који вам говоре како морате да изгледате.

Чини се да данас не придаје важности коментарима и да изгледа онако како жели.

Фото: Профимедиа

Бонус видео:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas