Oglas
· · Komentari: 0

Seriju ANDRIJA I ANĐELKA obožavate, a evo koja glumica je tumačila lik Anđelkine majke (FOTO)

Doživela je veliku nepravdu

1655101586_andrija-i-andjelka.jpg
Foto: Youtube printscreen
Oglas

Mnogi je pamte kao tetku Budimira Trajkovića u filmu "Ljubavni život Budimira Trajkovića". Iako je tada njena uloga bila upečatljiva, život popularne glumice potpuno se promenio nakon tog ostvarenja.

Pročitajte još: "Nismo kupili sve za dete, imamo stvari od njegove sestre": Evo kako Hana Huljić i Petar Grašo dočekuju bebu

Cvijeta Mesić, rođena je 1948. godine u Beogradu. Kao studentkinju treće godine na Fakultetu dramskih umetnosti dobila je ulogu u pozorišnom komadu, reditelja Ljubiše Ristić, koji je bio pomoćnik Steve Žigona, dobila je ulogu Ofelije u čuvenom "Hamletu".  Godine 1970. ostvaruje prvu ulogu na filmskom platnu, u filmu "Zid i ruža". Sedam godina kasnije, njena popularnost dostiže vrhunac, ulogom tetke u filmu "Ljubavni život Budimira Trajkovića".

Foto: Youtube printscreen

Nakon što je devedesetih godina, odbila da glumi u jednom komadu, dobila je zabranu. Iako je nije bilo duži vremenski period, priliku da se ponovo nađe na malim ekranima, dobila je tumačećći lik majke u popularnom sitkomu "Andrija i Anđelka".

Pročitajte još: Ceca i Anastasija održale zajednički nastup: Ćerka me čeka u apartmanu i kaže “mogu ti reći, nije ovo lak posao” (FOTO)

Bavi se i makrobiotikom i predsednica je udruženja makrobiotičara Srbije. Razvedena je, a kako je i sama isticala nekoliko puta, najžalije joj je što nije imala dece.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas