Oglas
· · Komentari: 0

Doživela je TRI MOŽDANA UDARA, infarkt i delimično slepilo: Svetsku zvezdu danas retko ko prepoznaje (FOTO)

Život pevačice Demi Lovato bio je težak i pun traumatičnih iskustava

1655106812_profimedia-0480854461.jpg
foto: Profimedia
Oglas

Demi Lovato predstavila je spot za novu pesmu, a sa njim i novi izgled. Naime, ona je skratila kosu skoro do glave i time ostavila sve fanove u čudu. Osim toga, Demi je daleko od one pevačice koju poznajemo iz ranijih godina. Iako je mnogi ne prepoznaju, budući da je nabacila kilograme i odlučila se za totalno drugačiji imidž, nakon poslednje rehabilitacije je izjavila da se oseća dobro i da namerava tako i da ostane.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato)

Ona je uvek otvoreno govorila o svojim psihičkim poremećajima, ali i o bolestima zavisnosti i odvikavanju. Nije se ustezala da priča o borbi sa depresijom, poremećajima ishrane i zavisnostima, a nije krila i da je nekoliko puta bila na klinikama za rehabilitaciju.

Pročitajte još: "Nismo kupili sve za dete, imamo stvari od njegove sestre": Evo kako Hana Huljić i Petar Grašo dočekuju bebu

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato)

U dokumentarnom filmu šokirala je sve kada je otkrila da je bila silovana kao tinejdžerka. Rekla je da se 2018. gotovo predozirala što je izazvalo delimično slepilo i oštetilo joj mozak.

Lovato je doživela čak tri moždana udara i infarkt.

Pročitajte još: Vil Smit planira veliki povratak? "Piše se scenario u kome se govori o njegovom liku"

Foto: Profimedia

- Bila sam deo Diznijeve grupe koja je javno obećala da će čekati do braka na seks. Moj prvi put nije bio romantičan, bio je užasan, a onda sam još morala stalno da viđam tu osobu, pa sam prestala da jedem i snalazila se na druge načine: sekla sam se, povraćala, šta god. I moja bulimija se toliko pogoršala, da sam počela da povraćam - priznala je pevačica.

U dokumentarcu "Ples sa đavolom" priznala je da je nastavila sa konzumiranjem marihuane i alkohola.

- Da sam rekla sebi da nikad više ne mogu da popijem piće ili pušim marihuanu, osećala bih da sam osuđena na neuspeh. Toliko puta u životu sam sebi utuvila u glavu da je jedno piće isto što i pušenje kreka - izjavila je u dokumentarcu, ali i dodala da ne želi da utiče na ljude koji se bore sa zavisnošću.

Pročitajte još: Seriju ANDRIJA I ANĐELKA obožavate, a evo koja glumica je tumačila lik Anđelkine majke (FOTO)

- Ne želim da misle da bi trebalo da piju i puše travu. Nije to za svakoga. Oporavak od zavisnosti ne funkcioniše za sve na isti način. Ne treba nikog siliti da bude trezan ako nije spreman. Ne treba da odlučite da se lečite zbog drugih ljudi. Morate to da uradite za sebe - dala je Demi svoje iskreno mišljenje.

Foto: Profimedia

Borila se i sa poremećajima ishrane, a o svom fizičkom izgledu i mišljenju okoline, izjavila je:

- Pokušavala sam da kažem svetu da sam zadovoljna sobom, što nije bila istina. Živela sam u laži. Jako je teško kada živite okruženi ljudima koji vam govore kako morate da izgledate.

Čini se da danas ne pridaje važnosti komentarima i da izgleda onako kako želi.

Foto: Profimedia

Bonus video:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas