Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ДОЗВОЛИЛА ДА ЈЕ УНИШТИ ЈЕДАН МУШКАРАЦ: Важила је за једну од најлепших глумица, а када је он оставио, нестала је (ФОТО)

Изабела Ађани била је права лепотица, ипак, лепота није гарант среће

1674571157_profimedia-0693550365-Izabela-A-naslovna.jpg
Пхото: Профимедиа
Oglas

Изабела Ађани (67) недавно се појавила на Недељи моде у Паризу, на ревији модне куће Диор, обучена у црно од главе до пете. Годинама се спекулисало како је лице уопропастила пластичним операцијама, у жељи да задржи младост, али истина је да италијанска глумица и седму деценију гази грациозно.
Оно што је ову диву учинило још интригантнијом и занимљивијом јавности јесте њен љубавни живот - буран, невероватан, обојен преварама, изненадним крајевима, и јаким емоцијама. Изабела је имала само један званичан брак, али укупно осам озбиљних и великих љубави, мада само једну праву, и још ко зна колико платонских и пролазних.

Фото: Профимедиа

Изабел је шест година била у вези са троструким оскаровцем Данијелом Деј Луисом, са којим има и сина, а који ју је оставио трудну, и то без иједне речи опроштаја. Никада јој чак није ни рекао да је дошао крај њиховој вези. У тренутку када се порађала, он је уживао у афери са Џулијом Робертс.

" Он је љубав мог живота. Завршило се јер је било немогуће, непојмљиво снажно. Наша љубав је била као неизлечива болест. Један поглед на њега и знате да је то човек спреман да изазове бол у вама. Није могао да одвоји роле које је играо од стварног живота. Често се понашао као да није део ове планете, препуштајући се јунаку који је играо. Имали смо страст у најчистијој форми, а тако нешто увек је осуђено на пропаст. Били смо љубав о каквој се пише у класичним романима. Уништило нас је то што сам дозволила да он буде центар мог живота", испричала је Изабел много година након разлаза.

Фото: Профимедиа

"Направила сам озбиљну грешку у животу - жене не треба да буду доктори у својим везама. Ја сам спашавала своје мушкарце, а они су после градили своју срећу са другима. Гледали су ме као психолога. Мушкарци не воле жене које их виде слабе, у њиховим најгорим данима. Не могу да поднесу женску снагу. Мрзели су моју љубав која их је чинила слабим и рањивим", објаснила је Изабела једном приликом.

Несрећан љубавни живот оставио је трага на лицу Изабеле Ађани. По њеним стандардима - почела је да стари, али на лош начин. Да би сачувала младост одлази на низ естетских корекција, што њени обожаваоци нису дочекали са одушевљењем.

Фото: Профимедиа

Ипак, у 67. години Изабела изгледа и даље лепо.
Након љубавног фијаска с Деј-Луисом се заљубила и верила, за познатог музичара Жам-Мајкл Жара, али ни та љубав није потрајала па су се разишли 2004. године.

Данас је прекрасна Изабела сама, те је јавно рекла како је њен љубавни живот испуњен трагичним грешкама због којих ће се увек кајати.

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas