Oglas
· · Komentari: 0

DOZVOLILA DA JE UNIŠTI JEDAN MUŠKARAC: Važila je za jednu od najlepših glumica, a kada je on ostavio, nestala je (FOTO)

Izabela Ađani bila je prava lepotica, ipak, lepota nije garant sreće

1674571157_profimedia-0693550365-Izabela-A-naslovna.jpg
Photo: Profimedia
Oglas

Izabela Ađani (67) nedavno se pojavila na Nedelji mode u Parizu, na reviji modne kuće Dior, obučena u crno od glave do pete. Godinama se spekulisalo kako je lice uopropastila plastičnim operacijama, u želji da zadrži mladost, ali istina je da italijanska glumica i sedmu deceniju gazi graciozno.
Ono što je ovu divu učinilo još intrigantnijom i zanimljivijom javnosti jeste njen ljubavni život - buran, neverovatan, obojen prevarama, iznenadnim krajevima, i jakim emocijama. Izabela je imala samo jedan zvaničan brak, ali ukupno osam ozbiljnih i velikih ljubavi, mada samo jednu pravu, i još ko zna koliko platonskih i prolaznih.

Foto: Profimedia

Izabel je šest godina bila u vezi sa trostrukim oskarovcem Danijelom Dej Luisom, sa kojim ima i sina, a koji ju je ostavio trudnu, i to bez ijedne reči oproštaja. Nikada joj čak nije ni rekao da je došao kraj njihovoj vezi. U trenutku kada se porađala, on je uživao u aferi sa Džulijom Roberts.

" On je ljubav mog života. Završilo se jer je bilo nemoguće, nepojmljivo snažno. Naša ljubav je bila kao neizlečiva bolest. Jedan pogled na njega i znate da je to čovek spreman da izazove bol u vama. Nije mogao da odvoji role koje je igrao od stvarnog života. Često se ponašao kao da nije deo ove planete, prepuštajući se junaku koji je igrao. Imali smo strast u najčistijoj formi, a tako nešto uvek je osuđeno na propast. Bili smo ljubav o kakvoj se piše u klasičnim romanima. Uništilo nas je to što sam dozvolila da on bude centar mog života", ispričala je Izabel mnogo godina nakon razlaza.

Foto: Profimedia

"Napravila sam ozbiljnu grešku u životu - žene ne treba da budu doktori u svojim vezama. Ja sam spašavala svoje muškarce, a oni su posle gradili svoju sreću sa drugima. Gledali su me kao psihologa. Muškarci ne vole žene koje ih vide slabe, u njihovim najgorim danima. Ne mogu da podnesu žensku snagu. Mrzeli su moju ljubav koja ih je činila slabim i ranjivim", objasnila je Izabela jednom prilikom.

Nesrećan ljubavni život ostavio je traga na licu Izabele Ađani. Po njenim standardima - počela je da stari, ali na loš način. Da bi sačuvala mladost odlazi na niz estetskih korekcija, što njeni obožavaoci nisu dočekali sa oduševljenjem.

Foto: Profimedia

Ipak, u 67. godini Izabela izgleda i dalje lepo.
Nakon ljubavnog fijaska s Dej-Luisom se zaljubila i verila, za poznatog muzičara Žam-Majkl Žara, ali ni ta ljubav nije potrajala pa su se razišli 2004. godine.

Danas je prekrasna Izabela sama, te je javno rekla kako je njen ljubavni život ispunjen tragičnim greškama zbog kojih će se uvek kajati.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas