· · Коментари: 0

Драгана Мирковић проговорила о помирењу са Секом Алексић: "Увек ми је смешно у њеном друштву"

Однос Секе Алексић и Драгане Мирковић био је веома затегнут, али после 12 година прећутног односа пружиле су руку једна другој и обновиле своје пријатељство

1670225059_seka-aleksic-1.jpg
Фото: Петар Милошевић/Милена Анђела

Певачица Сека Алексић се појавила на новогодишњем снимању програма ДМ САТ телевизије, иако више од деценије није говорила са колегиницом Драганом Мирковић, због "злих" језика, али сада су коначно склопиле примирје према њиховим речима.

Прочитајте још: Воли да носи шминку, штикле, и женску гардеробу: Погледајте како изгледа СИН легенде 'Лејкерса' МЕЏИКА ЏОНСОНА (ФОТО)

Сека Алексић је открила колико дуго нису разговарале.

- Не знам искрено колико година је прошло, али има доста. Вељко и ја смо 14 година у браку, а били смо на почетку везе када се то десило – открила је Сека, па додала:
 
- Нису то ни биле ратне секире, колико смо се ми наљутиле. Наљутила сам се као тврдоглави бик јер знам да нисам крива и да сам у праву. Драгана је то дивно објаснила. Код мене су године учиниле своје и сматрам да истина увек изађе на површину. Кад год, али изађе. Пресрећна сам што сам снимала новогодишњи програм. Била сам срећна и када сам срела Тонија на аеродрому, потпуно нормално сам му се јавила. Сматрала сам да ми нисмо ни у каквој великој свађи - рекла је Сека Алексић.


Драгана Мирковић је открила како је дошло до “спора”, али и да су их новинари завадили.

- Другарица је велика реч, али смо се јако лепо дружиле када смо се виђале. Није то било тако често, али нам је увек било јако забавно и лепо. Готивим је јер је луцкаста и увек ми је смешно у њеном друштву. Увек је знала да ме насмеје. Морам да кажем, ратне секире, помирења, не иде уз ову причу, јер када се неко свађа онда је то “откопавање и закопавање ратних секира”. Између нас није било ниједне ружне речи у медијима. То је просто приватно, али нас медији јесу завадили и ја сам погрешила што сам поверовала. Сека је погрешила што се наљутила јер сам ја поверовала. Сека није могла да разуме како сам ја могла да поверујем у тако нешто. Да је била на мом месту вероватно би и она поверовала. То су тада паметно одрадили, било је са више страна. Драго ми је што после тога није била једна ружна реч и драго ми је што је то нешто прећутно остало међу нама. Поштујемо и волимо се међусобно и због тога није било ниједне ружне речи. Није се указала прилика па да раније решимо те неке ствари. Чак је и ово случајност - казала је Драгана Мирковић за Први ред на “К1 телевизији”.

Сека је истакла да је случај са Драганом показао како треба људи да се понашају у кризним ситуацијама

- Срећна сам што сам део новогодишњег програма ДМ САТ телевизије и што сам ту са Драганом. Мислим да смо Драгана и ја у дубини своје душе једна другој опростиле те глупости, а када човек опрости много се лепше осећа. Ово је стварно добар пример другим људима, не само колегама, него свима како да се опходе једни према другима – рекла је Сека за К1 телевизију.

Прочитајте још: Бојана Баровић у 7. месецу трудноће: ''Највећа УМЕТНОСТ је знати СЛУШАТИ СРЦЕ'' (ФОТО)

Драгана је открила шта је било потребно да реше спор.

- Постоје разне и велике ствари међу људима, али кад се дешава нешто намештено лако се прелази преко тога. Није битно колико се дуго нисмо виделе, чак се нисмо ни среле у неком тренутку, а био је потребан један мали тренутак да пређемо преко свега - закључила је Драгана за Први ред.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.