· · Komentari: 0

Voli da nosi šminku, štikle, i žensku garderobu: Pogledajte kako izgleda SIN legende 'Lejkersa' MEDžIKA DžONSONA (FOTO)

Upoznajte Irvina Džonsona (30)

1670152254_profimedia-0683245231-Megic-sa-sinom-profilna.jpg
Photo: Profimedia

Košarkaška legenda, Medžik Džonson ima troje dece, od kojih je najmlađi Irvin Džonson III. U dokumentarcu o životu i karijeri Medžika '' They call me Magic'', govori se o evoluciji Džonsona kao ličnosti, njegove uloge oca i muža, sa posebnim osvrtom na odnos sa najmlađim sinom, Irvingom.

Foto: Instagram printscreen/ mollyfingaz

Irving je punio naslovne strane štampe još pre svog rođenja, a rođen je nedugo nakon što su mu se roditelji zvanično venčali. On je postao zvezda sam po sebi, nakon što se 'otkrio' i svojim roditeljima priznao da je gej. NJegovom ocu trebalo je malo vremena da procesuira tu informaciju. On je o tome govorio u 'Šou Elen Dedženeris':

- Mislim, da se sve svodi na to, da ne pokušavate da odlučite šta bi vaša ćerka ili sin treblo da budu, ili šta želite da postanu. Treba samo da ih volite bez obzira na ono što su, ili ko odluče da budu.

Pročitajte još: Pre Slobode Mićalović, Vojin Ćetković je bio u braku sa još jednom lepoticom: GLUMAC JOJ SLOMIO SRCE, pogledajte KO JE u pitanju (FOTO)

Foto: Shutterstock

Irvin je dobio ime po svom ocu, ali kako njega zovu Medžik, Irvin je dobio nadimak EJ. Rođen je tokom turbulentnog perioda Medžikovog života, dok je supruga Kuki bila trudna, saznali su da je on HIV pozitivan. Tom prilikom u jednom intervjuu, proslavljeni košarkaš je rekao:
- Ključan momenat je bio kada se Kuki testirala, i saznali smo da su i ona i beba dobro.
I ona i beba su se testirali negativni na Hiv.

Pročitajte još: Bivša žena Skotija Pipena SMRT za NBA: Uža specijalnost su joj mladi košarkaši, a sada je u vezi sa sinom Majkl Džordana (FOTO)

Na početku, Medžik je imao poteškoća da prihvati seksualno opredeljenje svog sina, iako je za medije izjavljivao da ga roditelji vole i podržavaju. Međutim, to se vremenom promenilo, pa danas on ima blizak odnos sa sinom.

Irvin se izjašnjava kao 'gender-fluid', što bi značilo da se njegova seksualnost menja, te se nekada oseća kao muškarac a nekada kao žena. On za sada ne planira da promeni pol. Džonson se par puta pojavljivao na televiziji, u emisijama 'Rich Kids od Beverly Hills', kao i u 'EJNYC', bio je i član emisije 'Fashion police', i mnogih drugih. Trenutno se bavi glumom.

Foto: Profimedia

Medžik Džonson, pored njega ima još dvoje dece, od kojih je Elisa Džonson usvojena kada je imala smao tri godine.

BONUS VIDEO: 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.