Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Други супружник Тине Тарнер ЖРТВОВАО ЈЕ ОРГАН да би је спасио јер „није желео другу жену“

Веза Тине Тарнер и њеног бившег супруга Ике Тарнера била је веома јавна и није се добро завршила

1652085303_tina.jpg
Фото: Yоутубе Принтскрин/ОWН
Oglas

У ствари, краљица попа се прилично плашила да се поново уда. Упркос томе, ипак је пронашла другу шансу у љубави и апсолутно је успела. Њен други муж, музички директор Ервин Бах, толико је воли, заправо, да јој је донирао сопствени бубрег како би јој спасао живот.

Прочитајте још: Да ли бисте је препознали? Ову Српскињу добро знају у модном свету и важи за поборницу ПРИРОДНОГ ИЗГЛЕДА (ФОТО)

Први брак Тине Тарнер са музичком звездом Ајком Тарнером није био добар. Ајк је био увредљив, и физички и емоционално. Њихов брак није потрајао, а четрнаест година касније Тина га је коначно напустила. Након трауматичног првог брака, Тарнер није била толико сигурна у проналажење љубави по други пут, а свакаконије планирала брак. Међутим, када је први пут видела Ервина, живот јој се променио. 

Тина и Ервин су се упознали 1985. године када је Ервин, 30-годишњи немачки музички директор, добио задатак да покупи Тину на аеродрому у Немачкој. У то време Тина је имала 47 година и већ је била светски позната суперзвезда. Она описује шта је осећала према Ервину и да је то била „љубав на први поглед“:  „Имао је најлепше лице. Нисте могли то пропустити. Било је то као да кажеш: „Одакле је дошао?“ Заиста је изгледао тако добро. Срце ми је полудело. То значи да су се душе среле. Руке су ми се тресле.” присетила се у Тина Тарнер и додала: „Чак и тада, могла сам да игноришем оно што сам осећала – могла сам да слушам гласове духова у својој глави који ми говоре да нисам изгледала добро тог дана, или да не бих требало да размишљам о романси јер се никад добро не завршава . Уместо тога, слушала сам своје срце. Напустила сам своју зону комфора и ставила сам за приоритет да упознам Ервина.” 

Ервин каже да за њега веза није била тако тренутна као за Тину. Био је у радном режиму и тако није размишљао о љубави или проналажењу будуће љубави свог живота. Он је једноставно испуњавао задатак да покупи мегазвезду са аеродрома уочи њеног концерта. Из тог разлога, није се осећао нервозно и био је прилично опуштен.  Када је чуо да је Тина Тарнер заинтересована за њега, Ервин је одлучио да је посети у Нешвилу. Након тога је наставио да је посећује где год је била, када је био у могућности. Тина га је описала као "тако другачијег" од свог бившег. Био је опуштен, непретенциозан и пријатан. Њихова љубав је наставила да расте, а сада су заједно више од три деценије.

"То је љубав. То је нешто што обоје имамо једно за друго. Ја то увек називам електричним набојем. Још увек га имам. Иако сам је напустио пре два сата, још увек имам тај осећај. То ми је у срцу. Осећам се веома лепо због тога.” рекао је Ервин.

Ервин никада није одустао од ње
Године 1989, за Тинин 50. рођендан, Ервин је запросио. Међутим, упркос дубокој љубави према њему, Тина није рекла да. Није рекла ни не, само му је рекла да нема одговор. За њу је брак био страшна ствар. То је значило власништво и гајило је много негативних осећања и успомена из њене прошлости. Међутим, Ервин то није схватио као разлог да пар не буду заједно. Остали су заједно, а Тина се на крају преселила у Цирих где пар и данас живи.

Коначно, 27 година након што су почели да се забављају, Тина је коначно пристала да се уда за Ервина. Своје венчање одржали су на свом имању поред језера у Швајцарској са 200 присутних.

Тина Тарнер је открила да је била подвргнута трансплантацији бубрега са органом који је донирао њен супруг. Она каже да ју је њен супруг Ервин Бах „шокирао рекавши да жели да јој да један од својих бубрега“. Тарнер каже да је била „преплављена великодушношћу његове понуде“. Тарнер пише да се након тога осећала „срећном, преплављеном и лакнутом што су прошли кроз ово живи“.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas