· · Коментари: 0

Друго вече "Песме за Евровизију": Драгана Косјерина донела холивудски гламур, Марић одушевио сакоом (ФОТО)

Почело је друго полуфинално вече „Песме за Евровизију“

1677788237_Untitled1.jpg
Фото: РТС

Вечерас ћемо сазнати ко ће се још изборити за пролазак у финале које је на програму у суботу.

Гласовима публике и стручног жирија осам нумера ће се наћи у великом финалу када ће бити одлучено ко ће Србију представљати на "Песми Евровизије". 

Водитељи и ове вечери су глумац Милан Марић и Драгана Косјерина. Драгана, као и синоћ, блиста у елегантној тоалети. Носи црну чипкану хаљину миди дужине која прати линију тела. Косу је скупила у елегантну пунђу, а црвени хармин целокупном изгледу је дао дозу гламура.

Милан је јуче на сцени представио класичну моду, носећи црно одело. Вечерас је избор пао на црној кошуљи и панталонама, али уз крем сако у комбинацији са лептир машном.

Фото: РТС принтсцреен

Подсетимо, они ће се вечерас представити публици и стручном жирију:

1. Хуррицане - Зуми зими зами

2. Надиа - Девојка твог дечка

3. Филарри - После мене

4. Зејна - Румба

5. Фрајле - Нека нека

6. Игор Винс и Бане Лалић - Зато што волим

7. Егрет - Ако схватим касно

8. Дзипсии - Грех

9. Еегор - Старац дана

10. Јелена Влаховић - Као гром из ведра неба

11. Ивона - У ноћима

12. Гифт - Либерта

13. Милан Бујаковић - Феномен

14. Дуо Гранд - Вива ла Вида

15. Андјела - Лоше процене

16. Дорис Милошевић - Тишина

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.