Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЕВРОВИЗИЈА

Људи, па ово је ЛУДИЛО! Наступ наших УРАГАНКИ за само 10 САТИ погледало преко МИЛИОН ЉУДИ! Погледајте како су ПОЧИСТИЛЕ конкуренцију у бројкама! (ВИДЕО)

Песма "Локо локо" је најслушанија евровизијска пема.

1621581805_huricane.png
фото: Принтскрин/Јутјуб/Eurovision Song Contest
Oglas

Синоћ је одржано друго полуфинално вече „Песме Евровизије“ у ротердамској арени "Ахој", а наше представнице Ивана Николић, Ксенија Кнежевић и Сања Вучић пласирале су се у финале, које се одржава у суботу, 22. маја.

Својим енергичним наступом Ураганке су одушевиле публику у арени, али и ону крај малих екрана.

Прочитајте још: Хуррицане запалиле Ротердам стасом и гласом на Еуросонгу: Читава сала ђускала уз "Лоцо, лоцо"! (ВИДЕО)

На званичном Јутјуб каналу евровизијског такмичења синоћ су објављени поједниначни наступи свих представника из друге полуфиналне вечери, као што је то урађено и у уторак, када је било одржано прво полуфинално вече.

Што се тиче прегледа на Јутјубу, у односу на остале, песма "Локо локо" убедљиво је најслушанија.

Од синоћног објављивања, па све до сада прошло је само десет сати, а наступ наших Ураганки прегледан је преко милион и триста хиљада пута.  

"Локо локо" је на Јутјубу прва песма у "трендингу", што је резервисано само за оне најутицајније видео-клипове. За оне који не знају, "трендинг" извлачи најквалитетнији садржај на површину, како би корисници ове платформе лакше дошли до њега.

Поред огромне популарности на Јутјубу, друштвена мрежа Твитер препуна је подршке и позитивних коментара на Иванин, Ксенијин и Сањин наступ.

"Победиле или не Ураганке су обележиле овогодишњи Еуросонг и то је чињеница", гласи један од коментара.

"Навијамо за Харикејн на Евровизији, навијамо за Јокића у плејофу, навијамо за Звезду против Милогораца... Дивота за нас, Србе на стероидима", написао је један корисник ове друштвене мреже.

"Једини проблем Ураганке су задале режисеру. Кукавац не зна коју да сними пре", пише у коментару који алудира на енергичност наших девојака.

"Замишљам да морам да изађем на сцену после њих. Извињавам се, али отишла бих одмах кући".

Једна корисница упоредила је Руслану са Иваном, Ксенијом и Сањом.

Повхале су стигле и од организатора овог такмичења.

Прочитајте још: "КАКВА ЗЕМЉА!" Бојси се након наступка Ураганки огласио на Твитеру и направио ЛОМ коментаром! (ФОТО)

Наиме, након извођења песме "Локо локо" на званичном Твитер налогу Евровизије остављен је твит: „РАМ БА БА БАМ!“, што је иначе део рефрена ове нумере.

„Хвала вам што сте овај надахнути твит учинили најслушанијим вечерас“, написали су организатори.

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas