Oglas
· · Komentari: 0
EVROVIZIJA

LJudi, pa ovo je LUDILO! Nastup naših URAGANKI za samo 10 SATI pogledalo preko MILION LJUDI! Pogledajte kako su POČISTILE konkurenciju u brojkama! (VIDEO)

Pesma "Loko loko" je najslušanija evrovizijska pema.

1621581805_huricane.png
foto: Printskrin/Jutjub/Eurovision Song Contest
Oglas

Sinoć je održano drugo polufinalno veče „Pesme Evrovizije“ u roterdamskoj areni "Ahoj", a naše predstavnice Ivana Nikolić, Ksenija Knežević i Sanja Vučić plasirale su se u finale, koje se održava u subotu, 22. maja.

Svojim energičnim nastupom Uraganke su oduševile publiku u areni, ali i onu kraj malih ekrana.

Pročitajte još: Hurricane zapalile Roterdam stasom i glasom na Eurosongu: Čitava sala đuskala uz "Loco, loco"! (VIDEO)

Na zvaničnom Jutjub kanalu evrovizijskog takmičenja sinoć su objavljeni pojedninačni nastupi svih predstavnika iz druge polufinalne večeri, kao što je to urađeno i u utorak, kada je bilo održano prvo polufinalno veče.

Što se tiče pregleda na Jutjubu, u odnosu na ostale, pesma "Loko loko" ubedljivo je najslušanija.

Od sinoćnog objavljivanja, pa sve do sada prošlo je samo deset sati, a nastup naših Uraganki pregledan je preko milion i trista hiljada puta.  

"Loko loko" je na Jutjubu prva pesma u "trendingu", što je rezervisano samo za one najuticajnije video-klipove. Za one koji ne znaju, "trending" izvlači najkvalitetniji sadržaj na površinu, kako bi korisnici ove platforme lakše došli do njega.

Pored ogromne popularnosti na Jutjubu, društvena mreža Tviter prepuna je podrške i pozitivnih komentara na Ivanin, Ksenijin i Sanjin nastup.

"Pobedile ili ne Uraganke su obeležile ovogodišnji Eurosong i to je činjenica", glasi jedan od komentara.

"Navijamo za Harikejn na Evroviziji, navijamo za Jokića u plejofu, navijamo za Zvezdu protiv Milogoraca... Divota za nas, Srbe na steroidima", napisao je jedan korisnik ove društvene mreže.

"Jedini problem Uraganke su zadale režiseru. Kukavac ne zna koju da snimi pre", piše u komentaru koji aludira na energičnost naših devojaka.

"Zamišljam da moram da izađem na scenu posle njih. Izvinjavam se, ali otišla bih odmah kući".

Jedna korisnica uporedila je Ruslanu sa Ivanom, Ksenijom i Sanjom.

Povhale su stigle i od organizatora ovog takmičenja.

Pročitajte još: "KAKVA ZEMLJA!" Bojsi se nakon nastupka Uraganki oglasio na Tviteru i napravio LOM komentarom! (FOTO)

Naime, nakon izvođenja pesme "Loko loko" na zvaničnom Tviter nalogu Evrovizije ostavljen je tvit: „RAM BA BA BAM!“, što je inače deo refrena ove numere.

„Hvala vam što ste ovaj nadahnuti tvit učinili najslušanijim večeras“, napisali su organizatori.

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas