Oglas
· · Komentari: 0

DžONI DEP uslikan sa misterioznom crvenokosom devojkom: Da li je ovo nova izabranica poznatog glumca? (FOTO)

Glumac prošetao sa misterioznom mladom devojkom

1658320242_profimedia-0230686075.jpg
Foto: profimedia
Oglas

Džoni Dep poslednjih meseci nalazi se u centru pažnje svetskih medija zbog suđenja sa bivšom suprugom Amber Herd. Glumac je Amber tužio zbog članka koji je glumica napisala za ,,Washington Post"u kome tvrdi da je bila žrtva porodičnog nasilja, bez navođenja imena glumca.

Suđenje se završilo i presuda je doneta u korist Džonija, tako da se prašina koja se digla oko bivših supružnika za sada spustila. Međutim, poznati glumac uslikan je u Italiji sa nepoznatom crvenokosom devojkom, te su se svi zapitali da li je u pitanju njegova nova izabranica.

Foto:Profimedia

Džoni je u Italiju stigao da bi nastupao sa poznatim gitaristom Džefom Bekom, a fanovi nisu imali mira dok nisu saznali s kojom to devojkom Dep šeta ulicama Italije.

Foto:Profimedia

Ipak, na zalost ili na sreću onih kojima se ova misteriozna devojka nije dopala, u pitanju je Džonijeva profesorka francuskog. Ona ce mu pomagati da usavrši francuski jezik za prestojeći film ,,Žan du Bari" u kojem glumac glumi glavnu ulogu.

Pročitajte još:Bred Pit šokirao celokupnu javnost: Glumac na crvenom tepihu u suknji (FOTO)

Film je rađen po istinitoj priči a u radnja je fokusirana na ćerku krojačice koja je u 18. veku postala poslednja ljubavnica kralja Luija XV. Džoniju će ovo biti prvi film koji je snimio u poslednje 3 godine.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas