Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Душко Тошић се огласио први пут након вести о разводу: Ево где се налази фудбалер (ФОТО)

Певачица Јелена Карлеуша и фудбалер Душко Тошић ставили су тачку на љубав након 14 година

1659184091_Untitled.jpg
Фото: Инстаграм/принтскрин/ Душко Тошић
Oglas

Јелена је на друштвеној мрежи Инстаграм потврдила да су се развели, након чега се касније нису оглашавали.

Јелена је активна на друштвеним мрежама, често дели фотографије из приватног живота, па су њени пратиоци упућени у то како проводи време. Лето јој је углавном испуњено послом, има мноштво заказаних наступа, па је на различитим дестинацијама. Њен бивши супруг, Душко Тошић, није толико активан на друштвеним мрежама, па се сада огласио први пут након развода.

Прочитајте још: Овако изгледа СЕСТРА ЕМИНЕ ЈАХОВИЋ: Баве се потпуно различитим професијама (ФОТО)

Тошић се након завршене фудбалске каријере бави менаџерским послом, сада ужива у Турској, а на свом Инстаграм профилу објавио је фотграфију на којој позира елегантно обучен. Некадашњи фудбалер је увек имао укуса за моду. Носи тамнозелену лагану кошуљу у комбинацији са карираним сивим панталонама и мокасинама које су овог лета направиле парву пометњу како у женској, тако и у мушкој моди.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas