Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Два пута сам оперисан": Наш познати певач проговорио о борби са РАКОМ КОЖЕ

Певач Милош Бојанић тренутно са супругом Бранком и унуцима ужива на Црногорском приморју, где има кућу у којој проводи добар део године

1659598020_milos-bojanic.png
Фото: Yоутубе принтсцреен
Oglas

Певач већ деценијама има некертнину у Баошићима коју је недавно реновирао. Поред великог простора за своју породицу и пријатеље, Милош има и апартмане за издавање, а у њима су раније најчешће боравиле његове колеге са естраде.

Прочитајте још: Дуња Илић поново ШОКИРАЛА ЈАВНОСТ: Објавила страсну фотографију са ДУПЛО СТАРИЈИМ човеком (ФОТО)

Рибарење, вожња глисером, кување рибље чорбе… Све је то оно у чему Бојанић неизмерно ужива. Међутим, превелико излагање сунцу за певача може бити веома кобно, јер је раније оперисао рак коже, који може да се поврати.

– Мени је доктор рекао да су нас бомбардовали осиромашеним уранијумом и да је огроман број људи оболео од рака. Питао сам га како је то могуће кад је од бомбардовања прошло доста година, он ми је рекао да је у храни и у свему око нас осиромашени уранијум, а да кожа као орган памти, због чега сам оболео од меланома – рекао је Милош за Свет.

– Лекар ме је питао јесам ли доживео неки велики стрес. Наравно да јесам, био сам у „Фарми“ три месеца и то што сам ја преживео није доживео жив човек у Србији. Тако да је и стрес утицао на моју болест. Два пута сам оперисан – говорио је раније Милош.

– После „Фарме“ сам сазнао да имам малигни тумор и цео живот ми је прошао пред очима, али одлучио сам да се борим. Имао сам неки плик на стомаку и при првом погледу на њега докторка је знала да је у питању рак коже. Рекли су ми да може да се врати, али ја се не плашим, јачи сам од рака – изјавио је Милош после операције.

Прочитајте још: Пред почетак представе су му јавили да је погинуо: Наш легендарни глумац открио због чега је оседео преко ноћи

Певач се већ годинама осећа одлично, али се ипак чува колико је могуће, како се болест не би вратила.

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas