Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Џенифер Гарнер добила позивницу за венчање Бена и Џеј Ло: Ипак, због овога је морала да одбије

Док Џенифер Лопез и Бен Афлек припремају венчање, многи се питају где је Џенифер Гарнер, Бенова бивша супруга са којом је био у браку тринаест година.

1660928855_Collage-Maker-19-Aug-2022-07.01-PM.jpg
Фото: Епа/ Профимедиа
Oglas

Елегантна церемонија венчања на Беновом имању у Џорџији, окупиће бројне познате личности, а како пише Миррор Џенифер Гарнер је такође добила позивницу, али наводно је одлучила да ипак не дође.

Извори страних медија кажу да глумица није одговорила на позив јер има важан ангажман баш за време венчања.

Прочитајте још: Џенифер Лопез пре почетка тродневног славља: Стигла на локацију (ФОТО)

Троје деце коју дели са Беном - Вајолет (16), Серафину (13) и Сема (10) - биц́е на венчању и то Бенова бивша супруга потпуно подржава.

- Не постоји ништа важније за њу од срец́е њене деце, тако да је чињеница да се осец́ају добродошло и опуштено и да су се повезали са Џеј Ло и њеном децом најбоља ствар коју је могла да тражи - рекао је извор за Холливоод Лифе.

Извор је открио и због чега се бивша супруга неће појавити на венчању:

- Џенифер Гарнер напорно ради на пројекту у Тексасу и нец́е присуствовати прослави венчања. Бен ц́е увек размишљати о Џенифер, па је, наравно,  упутио позив. Осим тога, Џенифер и Џеј Ло су се зближиле, тако да је Џеј Ло у потпуности подржала позивање мајке његове деце - открива извор.

Прочитајте још: "Покушавала сам да се такмичим са Новаком: ЈЕЛЕНА ЂОКОВИЋ отворено о анксиозности и страховима

Тродневна прослава венчања требало би да почне данас пробном вечером, након чега ц́е уследити  церемонија венчања у суботу 20. августа. Сматра се да ц́е се свечаности завршити у недељу огромним роштиљем и пикником за сву њихову породицу и пријатеље. Џеј Ло ц́е наводно прошетати до олтара у венчаници направљеној само за њу коју је дизајнирао Ралпх Лаурен.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas