Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Џенифер Лопез љута након венчања: "Ово је украдено без нашег пристанка"

Џенифер Лопез имала је молбу за госте на венчању, а неко то није испоштовао

1661758984_08617fc3ba5831171afa7c7aa91ba286e1f10ec3.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Џенифер Лопез се није много оглашавала након тродневног венчања у Џорџији, али је сада ипак морала да прекине ћутање и обрати се јавности. Пар је желео да венчање остане ван очију јавности, па су замолили све госте да се снимци и фотографије не објављују.

Прочитајте још: Анђелина Џоли у МОЋНОЈ комбинацији: Њен стајлинг је многе подсетио на Лару Крофт (ФОТО)

- Ово је снимљено без дозволе. Тачка. И ко год је то урадио, искористио је наш приватни тренутак. Не знам одакле сви то добијате јер смо имали замолили све да не деле ништа са нашег венчања. То је наш избор да поделимо. Све што објавим приватно је ОнТхеЈЛО (сајт Џенифер Лопез) и то делим са својим фановима, а то ћу учинити када будем спремна. Ово је украдено без нашег пристанка и продато за новац. Хвала вам на бризи, волим вас, људи - написала је Џенифер на друштвеним мрежама.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TMZ (@tmz_tv)

Наиме, неки госте је поделио снимак њеног супруга Бена Афлека који изводи серенаду на њиховој прослави венчања у Џорџији.

Венчање је одржано на локацији која има посебно значење за пар

- Бен је купио имање пре 20 година када су се први пут верили. Тамо имају посебну везу - рекао је извор за Пеопле.

Лопез и Афлек су први пут почели да се забављају у јулу 2002. и верили су се тог новембра. Касније су одложили венчање за септембар 2003. године. Ипак веридба је прекинута, а пар раскинуо. Обновили су своју везу скоро две деценије касније на одушевљење многих.

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas