Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Џенифер Лопез објаснила зашто су се она и Бен венчали у Вегасу и да ли још увек има веренички прстен који јој је дао пре 20 година

Венчање Џенифер Лопез још увек је главна тема сваког њеног интервјуа

1674126401_profimedia-0750543070.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Џенифер Лопез прошетала се холивудским црвеним тепихом синоћ у хаљини која је оставила велики утисак. Након тога била је гост водитеља Џимија Кимела где се поново дотакла љубави са Беном која је центру пажње од кад се пар помирио.

Прочитајте још: Ким Кардашијан купује дијамантски крст који је носила принцеза Дајана: Звезда обожава предмете славних 20. века

-  Требало је да се венчамо пре 20 година. И све се некако распало тада, а овај пут сам апсолутно имала мали посттрауматески синдорм и питала сам се „да ли се ово дешава? 'Били смо тако срец́ни, али сам осећала да је венчање носило велики притисак и једног дана је Бен рекао: '' Хајде да идемо у Вегас и венчамо се вечерас" - објаснила је Џенифер водитељу како је дошло до тога се се прво венчају у Лас Вегасу.

Џенифер је рекла да се све издешавало у једном дану, када су имали велики састанак о планирању венчања и да је истог дана имала пробу за емисију.

- Било је невероватно. Била је то најбоља ноц́ у нашим животима - рекла је певачица и глумица.

Водитеља је занимало и то да ли је када су се верили по други пут, 20 година касније, морао да постоји још један прстен.

- Да, морао је поново да ме пита. Нисам више имала стари прстен.

Прочитајте још: Једина је преживела пад авиона, 12 дана лутала по џунгли: 50 инсеката јој је ушло у ране, а о њој је снимљено више филмова (ФОТО/ВИДЕО)

Џенифер се дотакла и приче о новом албуму, који ће бити као наставак оном који је снимила пре 20 година, али сада сам много лепшим крајем.

- Пре 20 година сам снимила албум на којем је очигледно била песма под називом "Драги Бен" (Деар Бен), отприлике у време када смо Бен и ја били заједно. Била сам веома инспирисана када смо се поново окупили. Било је то као чудо и нешто што нико од нас никада није мислио да ц́е се догодити. Отишла сам у студио и написала албум за два месеца - испричала је Лопез, преноси Даилy Маил.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ


 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas