Oglas
· · Komentari: 0

Dženifer Lopez objasnila zašto su se ona i Ben venčali u Vegasu i da li još uvek ima verenički prsten koji joj je dao pre 20 godina

Venčanje Dženifer Lopez još uvek je glavna tema svakog njenog intervjua

1674126401_profimedia-0750543070.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Dženifer Lopez prošetala se holivudskim crvenim tepihom sinoć u haljini koja je ostavila veliki utisak. Nakon toga bila je gost voditelja Džimija Kimela gde se ponovo dotakla ljubavi sa Benom koja je centru pažnje od kad se par pomirio.

Pročitajte još: Kim Kardašijan kupuje dijamantski krst koji je nosila princeza Dajana: Zvezda obožava predmete slavnih 20. veka

-  Trebalo je da se venčamo pre 20 godina. I sve se nekako raspalo tada, a ovaj put sam apsolutno imala mali posttraumateski sindorm i pitala sam se „da li se ovo dešava? 'Bili smo tako srećni, ali sam osećala da je venčanje nosilo veliki pritisak i jednog dana je Ben rekao: '' Hajde da idemo u Vegas i venčamo se večeras" - objasnila je Dženifer voditelju kako je došlo do toga se se prvo venčaju u Las Vegasu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Dženifer je rekla da se sve izdešavalo u jednom danu, kada su imali veliki sastanak o planiranju venčanja i da je istog dana imala probu za emisiju.

- Bilo je neverovatno. Bila je to najbolja noć u našim životima - rekla je pevačica i glumica.

Voditelja je zanimalo i to da li je kada su se verili po drugi put, 20 godina kasnije, morao da postoji još jedan prsten.

- Da, morao je ponovo da me pita. Nisam više imala stari prsten.

Pročitajte još: Jedina je preživela pad aviona, 12 dana lutala po džungli: 50 insekata joj je ušlo u rane, a o njoj je snimljeno više filmova (FOTO/VIDEO)

Dženifer se dotakla i priče o novom albumu, koji će biti kao nastavak onom koji je snimila pre 20 godina, ali sada sam mnogo lepšim krajem.

- Pre 20 godina sam snimila album na kojem je očigledno bila pesma pod nazivom "Dragi Ben" (Dear Ben), otprilike u vreme kada smo Ben i ja bili zajedno. Bila sam veoma inspirisana kada smo se ponovo okupili. Bilo je to kao čudo i nešto što niko od nas nikada nije mislio da će se dogoditi. Otišla sam u studio i napisala album za dva meseca - ispričala je Lopez, prenosi Daily Mail.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU


 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas