Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Едита Арадиновић о односу са Инди: "Сваког месеца се побијемо, још ме није одболокирала на Инстаграму" (ФОТО)

Едита открила све о односу са сестром

1670919644_foto-pevacice-ATA-images-Printscreen-Instagram.jpg
Фото: Ата имагес, Инстаграм/принтсцреен/индy_ара_индира
Oglas

Годинама се писало о турбулентном односу Инди и Едите Арадиновић, њиховим бројним препиркама на друштвеним мрежама, али и јавном одрицању. Након што је Индира недавно изјавила да је њена млађа сестра коначно стала иза ње у пословном смислу, јавност је посебно била изненађена.

Поводом најављене сарадње сестара, позвали смо Едиту, која је за 24седам открила да је Инди, у неку руку, још љута на њу.

- Управо седим са Индиром, у студију смо са Сањом Вучић, завршавамо неку песму. Мало смо се заузеле, јер она живи у Копенхагену и нема времена од породичних обавеза. Сада завршава албум и спотове. Променили смо јој правац музике, појавиће се у потпуно новом издању - испричала је најпре.

Прочитајте још: Софија Рајовић о БРАЧНОМ животу: Због мужа је стално у Канади - "Спонтано је тамо СКУПА реч"

У последње време Едита је била потписана као аутор на неколико пројеката њених колега, па на питање да ли ће се на најављеном албуму Инди, такође, наћи као аутор, рекла је да је ту само у виду моралне подршке, а на питање да ли ће снимити дует, каже:

- То не смем да вам откривам. Наравно да ће дуета бити, али не могу да кажем када - загонетно је рекла, а поводом бурног односа са Индиром, Едита је шокирала одговором:

- Сваког месеца се по једном побијемо, зависи како кад, у зависности од околности - нашалила се певачица и додала у једнако шаљивом тону:

- Тренутно смо добре, али сељанка неће да ме одблокира на Инстаграму, каже "кад заслужим учиниће то"

Прочитајте још: Кејт Мидлтон у божићном духу: Принцеза припрема други концерт (ФОТО)

Подсетимо, Инди Арадиновић недавно је саопштила да се удала, а тада су се сви питали да ли је и Едита била на њеном венчању.

- Наравно да сам присуствовала, било је прелепо, интимно и емотивно. Пожелела сам јој велику породицу и дуговечну љубав - рекла је тада Арадиновићева.

Она и њен партнер, који је иначе из Данске и са којим је већ пар година у вези, венчали су се само у општини, док ће праву српску православну свадбу уприличити наредне године, на пролеће.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas