Oglas
· · Komentari: 0

Sofija Rajović o BRAČNOM životu: Zbog muža je stalno u Kanadi - "Spontano je tamo SKUPA reč"

Glumici kaže da ne planira da se preseli u Kanadu

1670845072_Foto-Printscren-Instagram-sofijarajovic.jpg
Foto: Printscren/Instagram - sofijarajovic
Oglas

Sofija Rajović je javnost iznenadila kad aje na svoj Instagram profil okačila slike sa venčanja. Niko nije znao da je ona u vezi, pa je tako vest o svadbi iznenadila sve njene pratioce. Od kada se udala život joj se mnogo promenio, ali naglašava da ima izvanrednog muža i da joj je život sada lepši.

 - Mnogo je mirnije i stabilnije, mnogo je bolje otkad sam se udala. Kada se stvari nameste, tada se udajte, devojke uvek sačekajte malo, ako treba!", rekla je Sofija i nastavila: "Lakše je od kada sam se udala, jer imam izvanrednog muža. Jedina drama je bilo putovanje u Kanadu, ali sada se to okrenulo, jer će on dolaziti ovde u narednom periodu. Nikada pre toga nisam živela u Kanadi, tamo mi je sve hladno - rekla je Sofija uz emisiji "Premijera".

Pročitajte još: Mihajlo Šaulić čestitao ROĐENDAN svojoj ženi: Emotivna poruka razenžila pratioce - "Daću sve od sebe da budeš nasmejana" (FOTO)

Ona sada živi na relaciji Beograd - Kanada, ali ne planira tamo da se preseli.

 - Spontano je tamo skupa reč, nisam nikoga tamo upoznala niti imam potrebu za novim prijateljstvima. Tamo sam sva isprogramirana, trening, hrana, spavanje, briga o mužu. Jesam tamo više bila nego ovde u poslednjem periodu, ali da se konačno tamo preselim nije opcija - zaključuje glumica.

 

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas