Oglas
· · Komentari: 0

Kejt Midlton u božićnom duhu: Princeza priprema drugi koncert (FOTO)

Nakon što je prošle godine bila domaćin prvog božićnog koncerta u Vestminsterskoj opatiji, Kejt Midlton nastavlja započetu tradiciju

1670917558_772ca595745cd9c1ac815d6f2937639cbb02f8ad.jpg
Foto: profimedia
Oglas

Noseći blistavu crvenu haljinu, princeza od Velsa pojavila se u reklami za predstojeći drugi božićni specijal, "Zajedno za Božić":

Pročitajte još: Dženifer Lopez i Ben Aflek zaljubljeni kao nekada: Pevačica u udobnom zimskom stajlingu (FOTO)

Kejt Midlton oličenje je božićnog duha u svetlucavoj, tamnocrvenoj midi haljii. Kosu je pustila da pada u blagim talasima i izgleda izuzetno elegantno.

- Pridružite nam se ove Badnje večeri na veoma posebnoj službi u Vestminsterskoj opatiji, punoj prazničnih pesama i prelepih nastupa, dok slavimo ono što ovo čini najlepšim ovo doba godine - kaže Kejt u reklami, prenosi Pipl.

NJoj i suprugu, princu Vilijamu, na koncertu će se pridružiti kralj Čarls III i kraljica Kamila.  Prošlog meseca, Kejt je zatražila pomoć javnosti u odlučivanju o finalu koncerta, dajući anketu, kako bi odlučila o pesmama.

- Ovogodišnja pesma posvećena je kraljici Elizabeti II i vrednostima koje je NJeno Veličanstvo demonstrirala tokom svog života, uključujući dužnost, empatiju, veru, služenje, dobrotu, saosećanje i podršku drugima - dodaje se u saopštenju.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas