Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Едита Арадиновић У ВЕЧИТОЈ ПОТРАЗИ ЗА СОБОМ: ''Желим вам свима храброст, па и себи да ипак победимо ову трку'' (ФОТО)

''Годинама се лажно представљам себи''

1678190329_Edita-Aradinovic-ig-printscr.png
Пхото: Инстаграм принтсцреен/едитаарадиновиц
Oglas

Едита Арадиновић воли да подели своје најдубље мисли са својом публиком. Тако је и овог пута уз слику где без шминке лежи на кревету, у опуштеном издању написала следеће:

- У вечитој потрази за собом, борби са својим духом, почињем да схватам да је одрастање кључно за сва наша емоционална уверења и досадашња стања. Дух ми се растао са телом, и годинама нису у добрим односима, годинама се лажно представљам себи и скривам се иза разних маски (популарна,срећна,испуњена,успешна) само да неко не дај боже не би видео моју слабост и тиме ме додатно згазио. (Па се сама згазим за сваки случај, ваља се)
А ко може више да ми науди него ја сама себи?

Млада певачица није дозволила коментаре на ову објаву, али је наставила у сличном маниру:

- Својим поступцима, погрешно изговореном речју у погрешно време… исхитреношћу, емоционалном нестабилношћу. Али знате шта је срећа у несрећи? Што вас то не одређује да сте добар или лош човек, то је друга тема. Желим само да се захвалим свим учесницима у мом животу, свима који су били, свратили, банули, остали… хвала вам!!! нисмо се случајно сретали!
Па пошто предаја није опција, желим да се обратим младим нараштајима, онима који се угледају на мене,имитирају, диве се, а и онима који се траже, и боре са својим индетитетом, и сопственом валидношћу да је то скроз ок. Свако има право да разуме, па и да не разуме. Да буде бесан, љут, агресиван, изгубљен, само не би требало да траје предуго јер после неког одређеног времена постајеш пацијент за лечење и деф имаш дијагнозу. Кажу да кад кренеш проблеме да дочекујеш као пожељне госте, лакше их и решиш, али сурова истина је да се неки проблеми нажалост никада не могу решити, већ прихватити. (А тичу се детињства, родитељства) А како ћу то, немам појма. Само хоћу да знате, нисте сами. Не знате ко се са чим бори, не заборавите да није све као што изгледа. Желим вам свима храброст, па и себи да ипак победимо ову трку. И да љубављу и миром додјемо до спознаје свог постојања, завршила је Едита ову мистериозну исповест.

 

БОНУС ВИДЕО: 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas