Oglas
· · Komentari: 0

Edita Aradinović U VEČITOJ POTRAZI ZA SOBOM: ''Želim vam svima hrabrost, pa i sebi da ipak pobedimo ovu trku'' (FOTO)

''Godinama se lažno predstavljam sebi''

1678190329_Edita-Aradinovic-ig-printscr.png
Photo: Instagram printscreen/editaaradinovic
Oglas

Edita Aradinović voli da podeli svoje najdublje misli sa svojom publikom. Tako je i ovog puta uz sliku gde bez šminke leži na krevetu, u opuštenom izdanju napisala sledeće:

- U večitoj potrazi za sobom, borbi sa svojim duhom, počinjem da shvatam da je odrastanje ključno za sva naša emocionalna uverenja i dosadašnja stanja. Duh mi se rastao sa telom, i godinama nisu u dobrim odnosima, godinama se lažno predstavljam sebi i skrivam se iza raznih maski (popularna,srećna,ispunjena,uspešna) samo da neko ne daj bože ne bi video moju slabost i time me dodatno zgazio. (Pa se sama zgazim za svaki slučaj, valja se)
A ko može više da mi naudi nego ja sama sebi?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by edita (@editaaradinovic)

Mlada pevačica nije dozvolila komentare na ovu objavu, ali je nastavila u sličnom maniru:

- Svojim postupcima, pogrešno izgovorenom rečju u pogrešno vreme… ishitrenošću, emocionalnom nestabilnošću. Ali znate šta je sreća u nesreći? Što vas to ne određuje da ste dobar ili loš čovek, to je druga tema. Želim samo da se zahvalim svim učesnicima u mom životu, svima koji su bili, svratili, banuli, ostali… hvala vam!!! nismo se slučajno sretali!
Pa pošto predaja nije opcija, želim da se obratim mladim naraštajima, onima koji se ugledaju na mene,imitiraju, dive se, a i onima koji se traže, i bore sa svojim indetitetom, i sopstvenom validnošću da je to skroz ok. Svako ima pravo da razume, pa i da ne razume. Da bude besan, ljut, agresivan, izgubljen, samo ne bi trebalo da traje predugo jer posle nekog određenog vremena postaješ pacijent za lečenje i def imaš dijagnozu. Kažu da kad kreneš probleme da dočekuješ kao poželjne goste, lakše ih i rešiš, ali surova istina je da se neki problemi nažalost nikada ne mogu rešiti, već prihvatiti. (A tiču se detinjstva, roditeljstva) A kako ću to, nemam pojma. Samo hoću da znate, niste sami. Ne znate ko se sa čim bori, ne zaboravite da nije sve kao što izgleda. Želim vam svima hrabrost, pa i sebi da ipak pobedimo ovu trku. I da ljubavlju i mirom dodjemo do spoznaje svog postojanja, završila je Edita ovu misterioznu ispovest.

 

BONUS VIDEO: 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas