Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Елен Деџенерис гаси шоу након 20 година: Она је била њена прва гошћа, а долази у емисију и за последње емитовање

Елен Деџенерис, позната телевизијска водитељка, одлучила је да стави тачку на дугогодишњи амерички шоу

1652259806_profimedia-0689033818.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Емисија Елен Деџенерис емитује се од септембра 2003. године, а завршава се 2022. године након 19. сезоне. Елен је током скоро 20 година приказивања емисије угостила најпознатије светске личности.

Прочитајте још: ЛАСТ МИНУТЕ АКЦИЈА - ПРАВА АТРАКЦИЈА У WАYОУТ-У

За крај, одлучила је да дочека своју прву гошћу, Џенифер Анистон. Позната глумица била је њена прва гошћа 2003. године када је поклонила Елен простирку на којој је писало "здраво", па се поставља питање да ли ће јој овог пута донети сличан поклон.

Последња емисија је снимљена и приказаће се 26. маја, преноси Хола.

Прочитајте још: Краљица Летиција у неочекиваном издању: Понела тренд који многи обожавају, а ипак га не носи ни једна друга краљица (ФОТО)

Емисија ће сигурно бити врло емотивна, а након снимљене епизоде Елен се огласила на Твитеру и поручила:

- Када смо почели 2003. године, друштвени медији нису постојали. Геј бракови нису постојали. Гледали смо како се свет мења, понекад на боље, понекад не. Али шта год да се дешавало, мој циљ је увек био да емисија буде место где бисмо сви заједно могли да се окупимо и да се смејемо сат времена. Бити позван у ваше животе била је највећа привилегија у мом животу и донела ми је невероватну радост. Хвала вам! - написала је Елен.

БОНУС ВИДЕО

 


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas