Oglas
· · Komentari: 0

Elen Dedženeris gasi šou nakon 20 godina: Ona je bila njena prva gošća, a dolazi u emisiju i za poslednje emitovanje

Elen Dedženeris, poznata televizijska voditeljka, odlučila je da stavi tačku na dugogodišnji američki šou

1652259806_profimedia-0689033818.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Emisija Elen Dedženeris emituje se od septembra 2003. godine, a završava se 2022. godine nakon 19. sezone. Elen je tokom skoro 20 godina prikazivanja emisije ugostila najpoznatije svetske ličnosti.

Pročitajte još: LAST MINUTE AKCIJA - PRAVA ATRAKCIJA U WAYOUT-U

Za kraj, odlučila je da dočeka svoju prvu gošću, Dženifer Aniston. Poznata glumica bila je njena prva gošća 2003. godine kada je poklonila Elen prostirku na kojoj je pisalo "zdravo", pa se postavlja pitanje da li će joj ovog puta doneti sličan poklon.

Poslednja emisija je snimljena i prikazaće se 26. maja, prenosi Hola.

Pročitajte još: Kraljica Leticija u neočekivanom izdanju: Ponela trend koji mnogi obožavaju, a ipak ga ne nosi ni jedna druga kraljica (FOTO)

Emisija će sigurno biti vrlo emotivna, a nakon snimljene epizode Elen se oglasila na Tviteru i poručila:

- Kada smo počeli 2003. godine, društveni mediji nisu postojali. Gej brakovi nisu postojali. Gledali smo kako se svet menja, ponekad na bolje, ponekad ne. Ali šta god da se dešavalo, moj cilj je uvek bio da emisija bude mesto gde bismo svi zajedno mogli da se okupimo i da se smejemo sat vremena. Biti pozvan u vaše živote bila je najveća privilegija u mom životu i donela mi je neverovatnu radost. Hvala vam! - napisala je Elen.

BONUS VIDEO

 


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas