Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Где ће се школовати принц Џорџ? Вилијам и Кејт неће штедети када је образовање њиховог сина у питању

Погелдајте где ће се престолонаследник школовати

1708601332_Ftoo-Profimedia-princ-Dzordz.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Принц Вилијам објавио је јуче саопштење поводом сукоба у Гази наставивши тиме низ службених дужности док се његова породица бори са комликованом ситуацијом изазваном здравственим проблемима Чарлса ИИИ који болује од рака и Кејт Мидлтон која се опоравља након тешке операције абдомена којој је била подвргнута пре месец дана у Лондону. Британски двор је можда сада још више под лупом јавности него иначе, а сазнају се и планови које принцеза и принц од Велса имају када је реч о образовању своје деце.

Кејт Мидлтон и принц Вилијам погледали су школу у Оксфорду где школарина кошта 47.000 фунти односно 54. 800 евра годишње, реч је Ст Едwард'с Сцхоол или "Теддиес", како је од миља зову.

Није прецизирано када је познати пар тачно посетио школу јер је Кејт већ дуже време у Аделејд котиџу у Виндзору где тече њен опоравак. Извор из ове образовне институције рекао је за Даилy маил да се посета догодила.

Школу је 1863. године основао Томас Чемберлејн. Међу њеним бившим ђацима су глумице Лоренс Оливија и звезда филма "Оппенхеимер" Флоренс Пју. Голф терен и кућица за чамце налазе се у оквиру школског имања на 100 хектара у северном Оксфорду. Према интернет страници, ученици се мотивишу да гледају даље од оцена, и да се фокусирају на дугорочне животне циљеве.

Принц и принцеза од Велса познати су по залагању за ментално здравље младих, што је још једна филозофија којој је приоритет у оовј школиу. Познати пар је раније разматрао и школу Оундле као образовну опцију за свог 10-годишњег сина.

Сматра се да принц Вилијам чије се јучерашње саопштење доста коментарише, жели да Џорџа пошаље у Итон, коју су похађали он и његов брат принц Хари, пише гбнеwс.цом.

Ст Едwард'с Сцхоол могли би касније да похађају и принцеза Шарлот (8) и принц Луј (5).

(БлицЖена)

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas