· · Коментари: 0
ускрс и познати

Стеван Пиале је миљеник жена у серији "Игра судбине", али приватно је прави ПОРОДИЧАН ЧОВЕК: Ево како је познати глумац прославио УСКРС (ФОТО)

Глумац Стеван Пиале, познатији као Лука Каначки у серији "Игра судбине" празнике проводи у кругу своје породице

1650875142_Screenshot_5.jpg

Недавно се кроз медије провлачила прича да се Стеван и Уна разводе, а они су све то демантовали постовима за најрадоснији хришћански празник.

Уна је овај пут била домаћица , док је Стеван позирао за честитку. Шалу на страну, госпођа Пиале поделила је на свом профилу видео како она фарба јаја.

Не могу да се подичим не знам каквом техником јер сам их обојила маркером и комбинацијом розе и љубичасте боје за јаја и завршила целу ствар за 10 минута, али слааатка су мииии.За ову блеђе розе боју, стандардно као са пастелним јајима, спустите јаје у комбинацију розе и љубичасте боје за јаја на буквално 10 секунди и то је то.

Видимо се поново на фарбању јаја у суботу кад будем у Ваљеву фарбала мамина јаја за породични доручак, - написала је Уна испод видеа.

Многи познати су упутили жеље својим фановима за најрадоснији хришћански празник, па тако је и овај, свима нама познати пар, поделио своје.

Овако је Уна Пиале честитла Ускрс пратиоцима, док је Стеван написао - Христос васкрсе! Срећан Ускрс браћо и сестре. Да сте здрави и срећни, кућа да вам пева и деца да вам игру.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:  Место где се КУПАЈУ ВИЛЕ И ВЕЧНО ВЕЗУЈУ ЗАЉУБЉЕНЕ: На овом месту ствара се један од НАЈВЕЋИХ ВОДОПАДА у Србији

Подсетимо, за овај празник огранизује се лов на ускршња јаја и поклоне од ускршњег зеке, па је тако и пар Пиале поделио своје утиске са потраге.

Моја мала велика Бубамарица, - написала је Уна испод фотографије своје ћерке која је била ловац на ускршња јаја.

Подестимо, Стеван и Уна Пиале први пут су се срели у Ваљеву, где је глумац снимао  „Шешир професора Косте Вујића“, а Уна била на одмору у породичној кући. Звезда серије „Игра судбине“ осваја женска срца, како у серији тако и мимо ње, али, у приватном животу годинама је веран само једној – својој Уни.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.