Oglas
· · Komentari: 0
uskrs i poznati

Stevan Piale je miljenik žena u seriji "Igra sudbine", ali privatno je pravi PORODIČAN ČOVEK: Evo kako je poznati glumac proslavio USKRS (FOTO)

Glumac Stevan Piale, poznatiji kao Luka Kanački u seriji "Igra sudbine" praznike provodi u krugu svoje porodice

1650875142_Screenshot_5.jpg
Oglas

Nedavno se kroz medije provlačila priča da se Stevan i Una razvode, a oni su sve to demantovali postovima za najradosniji hrišćanski praznik.

Una je ovaj put bila domaćica , dok je Stevan pozirao za čestitku. Šalu na stranu, gospođa Piale podelila je na svom profilu video kako ona farba jaja.

Ne mogu da se podičim ne znam kakvom tehnikom jer sam ih obojila markerom i kombinacijom roze i ljubičaste boje za jaja i završila celu stvar za 10 minuta, ali slaaatka su miiii.Za ovu bleđe roze boju, standardno kao sa pastelnim jajima, spustite jaje u kombinaciju roze i ljubičaste boje za jaja na bukvalno 10 sekundi i to je to.

Vidimo se ponovo na farbanju jaja u subotu kad budem u Valjevu farbala mamina jaja za porodični doručak, - napisala je Una ispod videa.

Mnogi poznati su uputili želje svojim fanovima za najradosniji hrišćanski praznik, pa tako je i ovaj, svima nama poznati par, podelio svoje.

Ovako je Una Piale čestitla Uskrs pratiocima, dok je Stevan napisao - Hristos vaskrse! Srećan Uskrs braćo i sestre. Da ste zdravi i srećni, kuća da vam peva i deca da vam igru.

PROČITAJTE JOŠ:  Mesto gde se KUPAJU VILE I VEČNO VEZUJU ZALJUBLJENE: Na ovom mestu stvara se jedan od NAJVEĆIH VODOPADA u Srbiji

Podsetimo, za ovaj praznik ogranizuje se lov na uskršnja jaja i poklone od uskršnjeg zeke, pa je tako i par Piale podelio svoje utiske sa potrage.

Moja mala velika Bubamarica, - napisala je Una ispod fotografije svoje ćerke koja je bila lovac na uskršnja jaja.

Podestimo, Stevan i Una Piale prvi put su se sreli u Valjevu, gde je glumac snimao  „Šešir profesora Koste Vujića“, a Una bila na odmoru u porodičnoj kući. Zvezda serije „Igra sudbine“ osvaja ženska srca, kako u seriji tako i mimo nje, ali, u privatnom životu godinama je veran samo jednoj – svojoj Uni.

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas