Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Глумац Ирфан Менсур плакао због сина Павла, па испричао непознат детаљ из живота: „После два дана руке су ми биле крваве од жуљева“

Ирфан не крије колико је поносан на сина Павла који је кренуо његовим стопама

1677417913_jdp_press_05032020_0059.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Глумац Ирфан Менсур иза себе има завидну каријеру, а његовим стопама кренуо је и његов двадесеттрогодишњи син Павле. Павле Менсур, последњих месеци налази се у центру медијске пажње због награде за глуму коју је добио на филмском фестивалу у Нишу, али и због главне улоге у филму „Усековање“:

- Гледао сам филм три пута. Једном ме је замолио мој син Павле, да погледам пре него што је изашао у јавност. Тада сам ја замолио продуцента да ми обезбеди једну пројекцију, па сам био у Кошутњаку и одгледао филм, а на крају сам ридао. Тада ми је пришао син и питао ме: „Ћале, какав сам, какав је филм?“, ја сам га истерао напоље док нисам дошао себи. Други пут сам га гледао у Нишу на фестивалу, где је Павле добио ту специјалну награду за глуму, а трећи пут сам отишао на премијеру, да видим како ће реаговати београдска публика, која је прилично блазирана. Људи око мене су доживели филм, баш онако како треба да га доживе. Случајно се на тој премијери  затекао и мој брат са супругом, са којом већ 40 година живи у Шпанији и имају своје позориште. Седели су поред мене и обоје су реаговали исто као и ја, већ по трећи пут. На истом месту сам пустио две или три сузице, јер мене уопште није срамота да плачем. Знате да, када у Србији мушкарац каже да плаче, одмах сматрају да није алфа мужјак, али ја јесам и зато волим да плачем. Ја плачем и када гледам дечије филмове - рекао је Ирфан у емисји „Викенд на К1“ на телевизији К1.

Прослављени глумац открива и да је пре него што је одлучио да ће се бавити глумом, желео да буде зубни техничар као његов отац, али је ипак одустао од те идеје због пријемног испита:

- Желео сам да будем зубни техничар, али ме је мој отац одговорио од те идеје. Пријемни за техничара се састоји између осталог и од једног комада гипса, зуба и ножића. Ти од тог малог зуба треба да направиш модел у том комаду гипса. Мој паметни отац све то је донео кући и ја сам кренуо да правим. Добио сам такве крваве жуљеве по рукама, да сам му трећи дан рекао да ја не желим то да упишем. Седам година након тога, када сам завршио гимназију и био на другој години факултета, он ми је испричао да је донео кући грађевински гипс, а не мекани гипс који можете да моделирате. Ето, на тај начин ме одговорио, а не оно типично, нећеш ти мени то да упишеш – испричао је Ирфан Менсур у поменутој емисији.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas