Oglas
· · Komentari: 0

GLUMCI ZAVRŠILI U NAPUŠTENOM MESTU PORED DUNAVA: Mima Karadžić i Sloboda Mićalović se izgubili nakon predstave

Nakon predstave završili u potpuno mračnom mestu van puta

1700556947_Untitled.jpg
Foto: Printskrin/Instagram
Oglas

Glumci Sloboda Mićalović i Mima Karadžić sinoć su imali predstavu u Pančevu, nakon čega se glumica ponudila da poveze kolegu, a on je sve vreme usmeravao u pogrešnom pravcu. Na kraju su završili u mračnom mestu, potpuno van puta. 

U automobilu kojim je upravljala Sloboda bili su i Ana Franić kao i još jedan muškarac, a Mima ih je usmeravao, doduše potpuno pogrešno:

- Motaj ga poludesno, tamo idi. Samo vozi pravo - navodio je Mima.

- Ja sam uključila sva četiri da znaju da smo sa specijalnim potrebama - govorila je Sloboda kroz smeh i polako vozila.

- Znaš zašto sam nepoverljiva, kažeš levo, a treba desno - kazala je Mićalovićeva kolegi koji ju je navodio da iz Pančeva dođu do Beograda. 

- Sad ćemo direktno u Dunav - komentarisala je Boba, ali je nastavila da vozi zemljanim putem.

- Idi pravo da vidimo ima li puta više - rekao je Karadžić.

- Pogrešio si - rekla mu je Sloboda, na šta je on odgovorio: 

 - Nisam pogrešio. Osvetli malo, da vidimo šta je ovo. Nastavi, može, samo pravo. 

- Iz Pančeva, preko Nikšića - šalila se Sloboda, i dodala: 

- Šta bismo da smo u NJujorku. 

- Ne znaš izaći iz Pančeva - rekao je Mima. 

- Sad će direktno u Dunav - rekla je njihova drugarica koja se nalazila sa njima u automobilu. 

- Skrenite desno, a desno je voda - rekla je Sloboda, nakon čega su završili u potpunom mraku daleko od puta. 

- Crni Mimo gde si nas ovo doveo - rekla je Ana na kraju, a sve vreme se mogao čuti njihov smeh, pa nema sumnje da su se nakon prestave dobro proveli. 

Podsetimo, glumica Sloboda Mićalović nedavno je dobila mural u Beogradu, na zidu u blizini Brankovog mosta.

 

 

BONUS VIDEO:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas